Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes vagyok pár napja...

22 hetes vagyok pár napja nagyon sokat keményedik a hasam ma mentem a dokihoz és nem volt rendelés, a növér azt mondta hogy szedjek 3x1 magne b6ot. Mennyi idö után jön meg a hatása a mb6 nak?

Figyelt kérdés
Pénteken kell menjek akkor lessz doki.
2008. aug. 13. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Menj el a háziorvosodhoz, és kérd meg hogy írjon fel magnesii citricit. Nekem először a nődoki írta fel,de most nem akartam ezért kiadni 5 ezer ft-ot, más miatt nem kellett mennem dokihoz, ezért megkérdeztem a háziorvost, és ő is felírta. Sokkal jobb, mint a sima magne b6. Nekem 3x2, vagy 3x3 kell szednem, mert nekem is sokat keményedik a hasam. Amúgy olcsóbb is, mint a magne b6. Szép babavárást.
2008. aug. 13. 11:32
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a gyors választ neked is boldog babavárást kivánok!!
2008. aug. 13. 11:48
 3/5 A kérdező kommentje:
mitöl lehet a keményedés mondta neked az orvosod?Vajon végig ez fog lenni ?
2008. aug. 13. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:
A keményedés végig előfog fordulni. Készül a méhed a szülésre. Napi 10 keményedés normális, az fölött baj van. Én ha többet dolgozom, járkálok egy nap, akkor többet keményedik, ilyenkor szedem hármasával a magnéziumot, és tényleg segít. Nem árt egy kicsit vissza venni a tempóból, a szervezeted jelzi, hogy lassíts. Első voltam.
2008. aug. 13. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! ha keményedik a méh,annak is a jele,hogy pihenned kell!! én eléggé túlhajszoltam magam és 3 hétig feküdnöm is kellett. vegyél a gyógyszertárban magneb6 extrát. ebből napi 3x1 szemet szedj. És a legfontosabb a PIHENÉS!!

Sok sikert!

Üdv:23.hetes Kismama:)

2008. aug. 13. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!