Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásíthatok?

Szálkásíthatok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy túl izmos ember, de már jó ideje rendszeresen keményen edzek és diétázom, amiknek meg is volt az eredménye. Ha most még többet edzem, kalóriadeficittel étkezem és figyelek a sok fehérjebevitelre, akkor az szálkásítás (ha jól tudom). Még van rajtam felesleges zsír, de az nem gond, nem? Vagy hagyjam még a fehérjét, mert előbb simán fogynom kéne? Alakommal nincs bajom, és max csak 1- 1,5 kg ot kellene fogynom összességében.

2014. júl. 30. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
A szálkásításnak pont az a lényege, hogy a felesleges zsírt lepucoljuk magunkról, miért lenne akkor probléma, hogy van rajtad felesleges zsír? És miért is akarod hagyni a fehérjét? Tudod mi a szerepe? Szálkásításkor még nagyobb mennyiségben kéne bevinned, mint tömegeléskor...
2014. júl. 30. 23:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Hú, ez volt ám a gyors válasz! :D Akkor köszönöm, így nyugodtabb vagyok, ha van megerősítésem róla, hogy hogyan kell. :)
2014. júl. 30. 23:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Szálkásítás= zsírból történő fogyás, lehetőleg minél kevesebb izomveszteséggel. Mert sajnos ilyenkor az is megy le az emberről. Több fehérje kell: 2,5-3g x ttkg és kevesebb ch: 1-2g x ttkg.
2014. júl. 31. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!