Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Úszással tömegnövelés?

Úszással tömegnövelés?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves vagyok, 185 cm,63 kg. Azt szeretném kérdezni hogy tömegnövelő táplálkozás mellett ha nem súlyzós edzést hanem úszást végeznek, azzal tudnék tömeget növelni?
2014. júl. 25. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Minden korulmenyek kozott lehet tomeget novelni.

Uszassql tobb zsir jonne

2014. júl. 25. 10:39
 2/7 A kérdező kommentje:
És sokkal lassabb mint a súlyzós?
2014. júl. 25. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, lassabb.
2014. júl. 25. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
tömeg az ugyan olyan tempóban jön ugyanolyan kajálás mellett (persze arányaiban értem) ha súlyzós edzel, ha úszol, ha world of warcraftozol, de izom csak az egyik verziónál, találd ki melyikre gondolok...
2014. júl. 25. 11:23
 5/7 flevi ***** válasza:
2014. júl. 25. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
hát az úszáshoz szükséges izomzat az feljön úszással, csak mellé sok háj is. Ha megnézed az úszókon is van izom, jó tudom ők is kondiznak, de minimális izom jön úszással is. De inkább szálkásításra való. Persze függ attól is milyen úszásnem. A gyorsúszástól jöhet fel izom pl hátra, vállra is kevés.
2014. júl. 25. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Kell az a súlyzózás, hidd el.
2014. júl. 26. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!