Ha elmegyek terembe edzeni? . Többi lent
milyen gyakorlatokat végezzek?
milyen tömegnövelő stb szereket ajánlotok?
Testsúlyom most: 75 kg
Méretem: 183 cm
Enyhén ectomorph a testalkatom ez köszönhető annak,hogy fiatalabb koromban rengeteg kardió sportot végeztem,meg az életvitelemre se figyeltem oda annyira.
Viszonylag normálisan étkezek,itthon edzek: fekvőtámasz,felülés,néha kardiónak kerékpározás
Legalább 5-6 kiló izmot szeretnék magamra,főleg vállban és felkarban.
A testalkat genetikán múlik és nem azon, hogy korábban hogyan éltél. De nem is érdemes ezzel foglalkozni.
Először egy kezdő edzésterv kell:
Ezután át lehet térni tömegnövelő edzésre, 1-2 hónap után.
Kell majd még neked egy tömegnövelő étrend s, de azt magadnak kell tudni.
Köszönöm a válaszokat. Még annyi kérdésem lenne,hogy kb milyen költséggel számolhatok, a tömegnövelés címszó alatt, illetve ha lennétek olyan kedvesek tudnátok ajánlani kifejezetten tömegnövelő árucikkeket? Ugyanis a multivitamin készítményeken kívül soha nem fogyasztottam semmilyen más szert.
Ja még ezt hozzá kell tennem:
testsúly ingadozásom van néha,tehát van amikor 71-72 kg vagyok , van amikor 77-78 kg, és ez pár napon belül szokott így bekövetkezni. Kissé hízékony is vagyok főleg a derék és a csípő részekre valamint alhasra, rengeteg felülést meg kardiót végzek emiatt és táplálkozásra is odafigyelek,de ez általában a nehezen felszedett izomzat rovására megy. Erre mit tudtok ajánlani?
Mert oké , olvastam,hogy ha valaki vékony még ne kezdjen el szálkásítani,nekem nem is az a célom,de nem éppen esztétikus ha valakinek kisebb pocakja van.
utolsó te gondolom a normális étrendet is belekalkuláltad abba a 30-40 ezerbe, így jött ki ez a szám , ha nem tévedek.
Vagy lehet az én 20-asom eléggé low budget így a tömegnövelők piacán, de nem szeretnék tonnaszám zabálni tömegnövelőt és más egyéb szereket, én egy kialakított étrend mellé képzeltem el kiegészítésként a "segédanyagok" bevitelét.
utolsó válaszolónak még:
normális edzés mellett,főleg ha szépen haladok, ha ki kalkulálod az a 20-as csak tömegnövelőre stb-re 3 hónapig teljesen korrekt, és feltud jönni az említett idő alatt 5 kilogramm tisztán.Persze nem vagyok tévedhetetlen, cáfolj meg, ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!