Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha elmegyek terembe edzeni? ....

Ha elmegyek terembe edzeni? . Többi lent

Figyelt kérdés

milyen gyakorlatokat végezzek?

milyen tömegnövelő stb szereket ajánlotok?

Testsúlyom most: 75 kg

Méretem: 183 cm

Enyhén ectomorph a testalkatom ez köszönhető annak,hogy fiatalabb koromban rengeteg kardió sportot végeztem,meg az életvitelemre se figyeltem oda annyira.

Viszonylag normálisan étkezek,itthon edzek: fekvőtámasz,felülés,néha kardiónak kerékpározás

Legalább 5-6 kiló izmot szeretnék magamra,főleg vállban és felkarban.

2014. júl. 25. 01:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elsőnek az erődre edz, szóval nagy súlyos dolgokat emelgess kevés ismétlésszámmal utána ha erős lettél kicsit akkor kezd el megterhelőbb ismétléseket végezni különböző súlyokkal. Nemtudom hogy jársz vagy tudál lejárni edzőterembe de ha le tudnál menni és ott van egy olyan testalkatú úriember akinek ugymond a "teste számdora megfelelő" lenne akkor menj oda hozzá és kérj tőle tanácsot, talán még edzhetnél is vele. Ugyanezeket emondod neki amit leirtál. A komolytestépitők, vagyis akik annak tartják magukat ,azok biztos segiteni fognak neked ingyen és bérmentve
2014. júl. 25. 02:31
 2/12 anonim ***** válasza:

A testalkat genetikán múlik és nem azon, hogy korábban hogyan éltél. De nem is érdemes ezzel foglalkozni.

Először egy kezdő edzésterv kell:

[link]

Ezután át lehet térni tömegnövelő edzésre, 1-2 hónap után.

Kell majd még neked egy tömegnövelő étrend s, de azt magadnak kell tudni.

2014. júl. 25. 11:08
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Még annyi kérdésem lenne,hogy kb milyen költséggel számolhatok, a tömegnövelés címszó alatt, illetve ha lennétek olyan kedvesek tudnátok ajánlani kifejezetten tömegnövelő árucikkeket? Ugyanis a multivitamin készítményeken kívül soha nem fogyasztottam semmilyen más szert.

Ja még ezt hozzá kell tennem:

testsúly ingadozásom van néha,tehát van amikor 71-72 kg vagyok , van amikor 77-78 kg, és ez pár napon belül szokott így bekövetkezni. Kissé hízékony is vagyok főleg a derék és a csípő részekre valamint alhasra, rengeteg felülést meg kardiót végzek emiatt és táplálkozásra is odafigyelek,de ez általában a nehezen felszedett izomzat rovására megy. Erre mit tudtok ajánlani?

Mert oké , olvastam,hogy ha valaki vékony még ne kezdjen el szálkásítani,nekem nem is az a célom,de nem éppen esztétikus ha valakinek kisebb pocakja van.

2014. júl. 25. 11:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Kb. 30-40 ezer átlagosan költség.

Itt van még egy kis segítség:

[link]

[link]

2014. júl. 25. 12:37
 5/12 A kérdező kommentje:

utolsó te gondolom a normális étrendet is belekalkuláltad abba a 30-40 ezerbe, így jött ki ez a szám , ha nem tévedek.

Vagy lehet az én 20-asom eléggé low budget így a tömegnövelők piacán, de nem szeretnék tonnaszám zabálni tömegnövelőt és más egyéb szereket, én egy kialakított étrend mellé képzeltem el kiegészítésként a "segédanyagok" bevitelét.

2014. júl. 25. 23:13
 6/12 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak még:

normális edzés mellett,főleg ha szépen haladok, ha ki kalkulálod az a 20-as csak tömegnövelőre stb-re 3 hónapig teljesen korrekt, és feltud jönni az említett idő alatt 5 kilogramm tisztán.Persze nem vagyok tévedhetetlen, cáfolj meg, ha tévedek.

2014. júl. 25. 23:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Működhet a dolog. Konkrétan kiegészítők nélkül is tudnál fejlődni csak akkor vagy többet eszel, vagy kevesebbet eszel ugyan, de lassabban fejlődsz. A lényeg, hogy kalóriapluszban legyél.
2014. júl. 26. 13:43
 8/12 anonim ***** válasza:
És igen kajával+kiegészítővel annyi a keret.
2014. júl. 26. 13:43
 9/12 A kérdező kommentje:
az a baj annyi fehérjét meg proteint simán kajával nem tudnék olyan egyszerűen bevinni mint amennyi a "normális" fejlődéshez kell. Évek alatt jönne fel kemény munkával annyi plusz,mint tömegnövelő szerekkel pár hónap alatt, viszonylag ezért hasznosak ezek a szerek.
2014. júl. 27. 02:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, jól látod. Mondjuk én hallottam már olyan emberről aki napi 2 Kg csirkét eszik és így növekedett kiegészítő nélkül.
2014. júl. 27. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!