Hogyan edzek úgy, hogy kocka hasam legyen stb? (többi lent)
Figyelt kérdés
[link] 20 - 25% között vagyok, 14 éves, fiú, 68kg, 174cm és hogyan lehetne 10 - 12% közé edzeni magam, és mennyi idő alatt??2014. júl. 25. 02:06
1/4 anonim válasza:
Diéta! Sokszor egyél keveset, 2 órától ne egyél szénhidrátot csak fehérjét meg zöldséget,75%-ban minden az étkezésen múlik+ aerob edzések. Sőt ha lemész egyszer egy edzőterembe és kikéred ott egy viszonylag izmos csávó véleményét vagy tanácsát akkor szivesen fog segiteni. Én is szivesen segitenék csak nemtudom pontosan hogy nézel ki, mik a lehetőségeid meg ...stb,edzésekkel nem is(mivel nem tudlak edzeni) de táplálkozásilag emailban tudok segiteni ha bármi kérdésed van
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, itt az emailem. (b.szikora@freemail.hu) Jól jönne egy pár tanács hogy miket egyek, miket ne. Edzés, hát abba úgy gondolom futni kellene, fekvő, felülés, húzóckodás, úszás. És még más egyéb gyakorlatok.
2014. júl. 25. 12:08
4/4 anonim válasza:
Az első válaszadónak igaza van.A diétát bármikor el lehet kezdeni. 3 éves kislányomat is diétáztatni kell, ahogyan szerintem a legtöbb gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!