Hogy legyen kocka hasam?
Figyelt kérdés
Már kb egy éve járok konditerembe és fejlődök is de a hasam nem nagyon.Kardiózok is minden edzés után(heti ötször járok),és minden nap hasazok.Sajnos étrendem nem nagyon volt,persze próbáltam sok fehérjét enni meg minden de suli mellett se pénzem se időm nem volt étrendre.A kérdésem az lenne hogy van e valamilyen olcsóbb étrend ami hatásos is?173-174 cm vagyok és kb 68-69 kg.2014. jún. 28. 17:39
1/3 anonim válasza:
Alacsony testzsírnak kell lenni, akkor látszik a kocka. Én nem vagyok híve ennek a minden nap hasazoknak, szerintem egy héten háromszor bőven elég.
2/3 anonim válasza:
Nem is jó, mert túledzed és nem fog fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!