Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » TRX, Crossfit, fegyencedzés...

TRX, Crossfit, fegyencedzés vagy súlyzózás?

Figyelt kérdés

Szálkásítani szeretnék mert egy ideje már járok kondiba és van rajtam izom, de sajnos zsír is, ezért elsősorban a zsírt szeretném eltüntetni de az izomnövelés is rám fér. Valami olyan edzést szeretnék kipróbálni ami zsírégető is de az izmokat is fejleszti valamennyire. Hallottam a TRX-ről meg a Crossfitről hogy elvileg hatásosak és lehet velük fogyni is meg erősödni. Szerintetek melyik a leghatékonyabb?

18/F

2014. júl. 23. 13:20
 1/3 anonim válasza:
Terem ;) Meg kardió! Figyelj oda az étkezésedre, minél kevesebb zsír és ch, és meglásd sikerrel jársz ! És ne feledd, zsírból izmot nem lehet :) Üdv !
2014. júl. 23. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés! Hány kg vagy és kb. milyen testzsírral? Szerintem még tömegelhetnél ha csak egy ideje jársz még nem lehet rajtad irdatlan nagy tömeg így nincs értelme szálkásítani aztán megint visszahízni. Szerintem előbb tömegelj még aztán a végén mondjuk jövő nyárra szálkásíts le.
2014. júl. 23. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Crossfit!! Ez egyértelmű... Kajára figyelni de amíg nem izzadsz (kardio) addig hiába mellezel meg bicepszezel....
2014. okt. 25. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!