Diéta/szálkásítás: Végig, vagy megszakítva tömegnöveléssel?
Nézd, ha nem fog elszaladni veled a ló, akkor végülis logika van benne. Könnyebb is zsírt leadni nagyobb izomtömeggel. Viszont ennyi fogyás után a szervezeted kifejezetten hajlamos újra nagy mennyiségű zsírt magára pakolni, sanszosan az anyagcseréd is igen lassú már. Óvatosan emeld a ch-t, és figyeld, hogy semmiképp ne hízz többet heti egy kilónál, de lehet, hogy az is sok lesz.
Egyébként ha nem zavar a lassúság, akkor rámehetsz egy kifejezetten lassú tömegelésre. (valami ilyesmit szokott a Bunny testkompozíció-átalakításnak hívni)
Ilyenkor az se baj, ha nem nősz kilóban hetekig, amíg erősödsz, addig jó úton haladsz.
Viszont hosszútávon mindenképp le kéne majd csökkenteni a súlyod 90 körülire, mert a szíved a 105 kiló is megterhelés.
Hajrá!
Köszi! Egyelőre őszig szerintem folytatom a diétát, aztán lehet, hogy egy rövidebb óvatos tömegelést beiktatok. Az anyagcserém - emésztés szempontjából - gyorsult amióta rendesen kajálok és sportolok.
Jelenleg én is 85-90 kg környékére saccolom a normál súlyt. Most még van rajtam felesleg rendesen.
Szia!
Én 37 évesen és 107 kg-al döntöttem úgy,hogy ideje összeszedni magamat. Korábban már edzettem rendszeresen,de most utólag látom,mennyire nem figyeltem a jó étkezésre.
Most egy 1200 kaloriás étrendet követek,és fogyasztok rendesen fejérjét(vízzel) naponta kétszer és aminosavat,mert az is kell. Az edzésemen nem változtattam,a maximum súlyokkal edzek,3x12-es ismétlésekkel,és folyamatosan fejlődök. a súlyom csökkent 10,8 kg-al a felső testem pedig izmosabb,és szélesedik a vállam. Én szerintem egy jó étkezéssel,elegendő fehérjével és napi 40-50 perc kardio edzéssel el lehet jó eredményeket érni. Messzire még a kockás has,de már elhiszem,hogy elérhető. Próbáld ki,nekem bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!