A képek láttán körülbelül mennyi lehet a testzsírszázalékom, illetve hogyan lehetne kockásabb a hasam?
A mérleg 17,5 százalékot mutat. Nem tudom, hogy ez tényleg annyi e.
Kockásabb hasat akarok. Ez még szerintem elég gyenge. Valakinek rendesen ki lehet venni a kockákat.
175 cm magas vagyok 68 kg.
Tavaly voltam 64 kg. Úgy emlékszem akkor sem volt sokkal kockásabb a hasam. Viszont leanorexiásoztak meg leetiópoztak.
Nem szedek fehérjeport.
Három naponta hasazok 12 sorozatot bukásig. Lehet növelnem kéne a hasazást? Esetleg változtatnom kellene az étrendemen?
Véleményetek?
A kockahas tényezői:
-Megfelelelő edzéssel izomnövelés
-Ha már van megfelelő izomméret, ezután leszálkásítás, mert csak akkor látszik az izom.
Izomnövelés csak tömegnövelő étrenddel lehetséges, ilyenkor kalóriaplusszban vagy, megfelelő fehérje/zsír/szénhidrát mennyiséggel.
Szálkásításnál viszont kalóriaminusz kell, megemelt fehérjebevitellel (kb 3g/tskg).
Az edzések mindkét diétánál ugyanúgy néznek ki, szálkásításnál esetleg több aerob edzéssel. Viszont mindenre kell edzeni, és hagyni kell regenerálódni a testet. Tehát egy izomcsoportott nem edzünk minden nap.
De a kockahas kérdéskörben ezek már le vannak írva minden 5.-ik kérdésnél...
Olvasmány: Sárga Kapszula.
Válaszolni meg szinte el is felejtettem :D
A 3. képről kiindúlva, fura mód még akár reális is lehet az a 17,5%
Szerintem talán még sokat is mutat a mérleg!
16%ra tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!