Ha elkezdem ezt az edzést, akkor körülbelül mekkora derékbőség csökkenés várható?
18/f vagyok, és a "Sárga kapszula" c. könyvről van szó. Namost nem 100%-ig követem amit a könyv ajánl, például nem szedek tömegnövelőt de az edzéstervet követem, és a táplálkozásra is megpróbálok odafigyelni, de ez sem 100%-os mértékben.
Az érdekelne hogy kb mennyit változhat így a derékbőség? 180cm magas vagyok, 70 kg. Valaki, aki tapasztaltabb nálam edzésben, mondana egy tippet?
Köszönöm, üdv
Azért az nem úgy megy,hogy egyik napról a másikra izompacsirta leszel.
Nincs irányzott fogyás tehát nem csak derékból fogsz fogyni.
És mi az, hogy szedsz tömegnövelőt? :D
A tömegnövelő is csak kaja és alapból nem értem, hogy izmosodni akarsz és egyszerre fogyni is?
Naturálban ezt nem lehet megvalósítani.
Ha valaki, aki 18/f, 180cm magas és 70kg, elkezdi a "Sárga kapszula" c. könyv edzéstervét, számíthat-e körülbelül derékbőség változásra?
Nyilván körülbelüli választ, sőt tippet várok mert pontos választ adni lehetetlen. Ez így elég értelmes?
Ne haragudj kedves kérdező, 3-szor olvastam el a kérdésed de még most sem tudom mit szeretnél tudni.
Fogyni szeretnél vagy hízni?
Mi a célod?
Mindenkénél más, egyénfüggő.
Heti max 1kg fogyás lehet szerintem 1 hónap alatt pár centi változás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!