Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha elkezdem ezt az edzést,...

Ha elkezdem ezt az edzést, akkor körülbelül mekkora derékbőség csökkenés várható?

Figyelt kérdés

18/f vagyok, és a "Sárga kapszula" c. könyvről van szó. Namost nem 100%-ig követem amit a könyv ajánl, például nem szedek tömegnövelőt de az edzéstervet követem, és a táplálkozásra is megpróbálok odafigyelni, de ez sem 100%-os mértékben.

Az érdekelne hogy kb mennyit változhat így a derékbőség? 180cm magas vagyok, 70 kg. Valaki, aki tapasztaltabb nálam edzésben, mondana egy tippet?

Köszönöm, üdv

2014. júl. 17. 11:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és még egy infó. Nem izompacsirta akarok lenni, hanem csak hogy látszódjon hogy van egy kis izom.
2014. júl. 17. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Azért az nem úgy megy,hogy egyik napról a másikra izompacsirta leszel.

Nincs irányzott fogyás tehát nem csak derékból fogsz fogyni.

És mi az, hogy szedsz tömegnövelőt? :D

A tömegnövelő is csak kaja és alapból nem értem, hogy izmosodni akarsz és egyszerre fogyni is?

Naturálban ezt nem lehet megvalósítani.

2014. júl. 17. 12:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy nem egyik napról a másikra, de nem ez volt a kérdés.
2014. júl. 17. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor értelmesebben tedd fel a kérdést.
2014. júl. 17. 12:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Ha valaki, aki 18/f, 180cm magas és 70kg, elkezdi a "Sárga kapszula" c. könyv edzéstervét, számíthat-e körülbelül derékbőség változásra?

Nyilván körülbelüli választ, sőt tippet várok mert pontos választ adni lehetetlen. Ez így elég értelmes?

2014. júl. 17. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kedves kérdező, 3-szor olvastam el a kérdésed de még most sem tudom mit szeretnél tudni.

Fogyni szeretnél vagy hízni?

Mi a célod?

2014. júl. 17. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenkénél más, egyénfüggő.

Heti max 1kg fogyás lehet szerintem 1 hónap alatt pár centi változás lesz.

2014. júl. 17. 13:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt hittem hogy a kiírásból lejön hogy nincs bajom a súlyommal. Nem az a cél hogy fogyjak, nem is az h hízzak, hanem hogy valamivel izmosabb legyek, és gondolom ez tömegváltozással jár, ezért kérdeztem. Köszönöm a segítségeteket.
2014. júl. 17. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!