Hallottatok már erről az edzésről?
Talán a budybuilder.hun olvastam régebben egy cikket egy edzéstervről de már nem találom. A lényege az hogy elkezdesz edzeni üres rúddal minden gyakorlatnál, vagy a legkisebb egykezessel, gépeknél legalacsonyabb súllyal. Nem baj ha belemegy 100 ismétlés és pokolian égetni fog. Aztán minden edzésen növeled a súlyt 2-8 kilóval, mell, hát lábnál, mehet az 6-8, tricepsz, bicesz, vállnál elég a 2-4.
Persze ezt embere válogatja, nem mindegy hogy az egy ismétléses maximumod mennyi, ez emberenként is más és gyakorlatonként is más egy emberen belül.
A lényeg hogy kb 8-10 hét után eljutsz arra a súlyra amibe már csak egy ismétlés megy, aztán kezded az egész ciklust előlről.
Ezt az edzéstervet erőemelők használják kint az USA-ban erő és tömegnövelésre (állítólag) nem csak úgy valaki kitalálta, de azért elég hihetetlen lenne azt látni hogy egy erőemelő az edzései felét akkora súllyal végzi a program szerint amibe 100-10 közötti ismétlés megy bele, az ember azt hinné hogy ezek minden nap brutál súlyokkal edzenek.
Mi a véleményetek erről az edzésről?
Én csupán fekvenyomásnál próbáltam, néztek is furán amikor a 20 kilós üres rúdba belenyomtam 6X150et.
Még mielőtt valaki azt hinné hogy szórakozik itt valaki, én 12 éve edzek súlyokkal, nem most kezdtem, sok embert megkérdeztem erről az edzéstervről de mindenki csak mosolygott rajta... Még mindig csak az megy itthon hogy nyomd bele a négyszernyócat, zabálj sokat oszt majd fejlődesz, ha meg nem akkor h..lye vagy...
Vélemény?
annyiból mindenképp jó hogy van benne alapozás rendesen.
Amikor 6X150el nyomsz 20Kg-t azért gondolom lehúz,emberesen.
bár igazából ezekenk az istentelen sorozatok valahol értelmüket vesztik.(szerintem)persze f@-sza ha tudsz valamiből 50et csinálni de érdemes is?
én a nagy súly közepesszámú ismétlésre hajtok.Pl:.3X10 80kilóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!