Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hallottatok valami nagy bakit...

Hallottatok valami nagy bakit a terembe?

Figyelt kérdés

Üdv

Írjátok le ha történt veletek, olyansmi, hogy hallottak egy szöveget vagy valaki mondott egy nagy hülyeséget másnak, ami lehetetlen , hogy úgy legyen :) Te csak nevettél rajta, nem bírtad visszatartani.

2014. máj. 25. 13:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég alap dolgok voltak csak:

-aki keményen edz, az nem fújja fel magát porokkal

-ez a gyakorlat leégeti a zsírt a derekadról

Meg általában csúnyán szoktak nézni rám, amiért nem rángatom a súlyt.

2014. máj. 25. 13:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nállunk az öltözőben szoktak elhangazni elég érdekes dolgot, amitől kell nevetnem, nem bírom magamban tartani, főleg ha olyan hangulatomban vagyok.

- Figyelj, 1 éve csak lábra edzek és +4cm nőtt a bicepszem

- Képzeld a lábamról lement 2cm és felment a bicepszembe

- Képzeld vettem protein port, remélem 3-4 kg izmot felszedek havonta

Meg hasonló hülyeségek, még jól is esik mikor esek össze egy kemény edzés után, kis nevetés.

2014. máj. 25. 13:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Meg volt egy eset, hogy szinte összeestem a súly alatt, mikor mellettem a másik mondta a haverjának, hogy a protein portól a cerkája is nőtt még 2cm :))

Sajnos vannak ilyen emberkék és lesznek továbbra is.

2014. máj. 25. 13:50
 4/14 anonim ***** válasza:

az öltözőbe bemegyek és valami kegyetlen nagy állatokat találtam ott, olyan jay cutler formákat, csak azt nem értem egyik sem versenyez, akkor miért kell ekkorának lenni, mi a célja?

na mindegy is, szóval megyek be és hallom ám hogy a növiből meg kell emelni az egységet napi 5re, meg az inzulint is hozzá kell igazítani!

nem is volt több kérdésem!

2014. máj. 25. 13:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A kedvencem a "kíváncsi vagyok a Jumbo-tól mennyit fogok hízni!" Ettől, meg a "miért nem hat a tömegnövelőm?"-től szoktam heveny fejcsóválásba roskadni.
2014. máj. 25. 14:02
 6/14 A kérdező kommentje:
A túlzott jó marketingnek hála nem is csodálkozom már az ilyen embereken :)
2014. máj. 25. 14:07
 7/14 anonim ***** válasza:

Én az öltözőben szoktam látni, hogy edzés végén egy gurugányi folpackot tekernek le a derekukról, teszem hozzá 30 fokban, hogy jobban égjen a zsír edzés alatt. És ezt ráadásul egy személyi edző tanácsolja, bár igaz ő koxot is beszúrja a 16 éves srácoknak 500 forintért.

A másik hasonló dolog mikor egy 75 kilós jól bekoxolt srác feszeng és ordibál a tükör előtt, hogy Mr.Olimpia 2014 megérkezett.

Még az a 2 csaj szokott vicces lenni, akik 20 percet beszélgetnek az egyetlen guggoló állvány mellet, mert azt a 40 kilót, amivel felhúznak máshol nem lehetne csinálni. Ők szoktak még érdekes dolgokról beszélni, pl. a cigi a legjobb diéta mellé, a fehérjétől kihullik a haj és mélyül a hang, kit ki dugott meg stb.

2014. máj. 25. 14:12
 8/14 anonim ***** válasza:

tegnap az egyik srác állította, hogy a hét elején buy-olt eur/usd-n és 100pip plusszal zárta a hetet, de közben egész héten medvék voltak túlsúlyban...

Nem tartozik ide, de a teremben hallottam :D

2014. máj. 25. 14:55
 9/14 anonim ***** válasza:

A másik hasonló dolog mikor egy 75 kilós jól bekoxolt srác feszeng és ordibál a tükör előtt, hogy Mr.Olimpia 2014 megérkezett.

ez jó volt :D

2014. máj. 25. 15:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Jók a történetek. Nálunk pár nagyon zsíros danabolos emberke szokott dumálni, hogy kell pár sorozat kis súlyos széria is, mert azzal lehet zsírt égetni. Ja és a végére kis hasprés, twister és leég a zsír. De ugyanúgy néznek ki fél éve, mert nem jönnek rá, hogy az étrend számít. Én meg nem szólok senkinek, mert rossz néven vennék.:)
2014. máj. 25. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!