Hallottatok valami nagy bakit a terembe?
Üdv
Írjátok le ha történt veletek, olyansmi, hogy hallottak egy szöveget vagy valaki mondott egy nagy hülyeséget másnak, ami lehetetlen , hogy úgy legyen :) Te csak nevettél rajta, nem bírtad visszatartani.
Elég alap dolgok voltak csak:
-aki keményen edz, az nem fújja fel magát porokkal
-ez a gyakorlat leégeti a zsírt a derekadról
Meg általában csúnyán szoktak nézni rám, amiért nem rángatom a súlyt.
Nállunk az öltözőben szoktak elhangazni elég érdekes dolgot, amitől kell nevetnem, nem bírom magamban tartani, főleg ha olyan hangulatomban vagyok.
- Figyelj, 1 éve csak lábra edzek és +4cm nőtt a bicepszem
- Képzeld a lábamról lement 2cm és felment a bicepszembe
- Képzeld vettem protein port, remélem 3-4 kg izmot felszedek havonta
Meg hasonló hülyeségek, még jól is esik mikor esek össze egy kemény edzés után, kis nevetés.
Meg volt egy eset, hogy szinte összeestem a súly alatt, mikor mellettem a másik mondta a haverjának, hogy a protein portól a cerkája is nőtt még 2cm :))
Sajnos vannak ilyen emberkék és lesznek továbbra is.
az öltözőbe bemegyek és valami kegyetlen nagy állatokat találtam ott, olyan jay cutler formákat, csak azt nem értem egyik sem versenyez, akkor miért kell ekkorának lenni, mi a célja?
na mindegy is, szóval megyek be és hallom ám hogy a növiből meg kell emelni az egységet napi 5re, meg az inzulint is hozzá kell igazítani!
nem is volt több kérdésem!
Én az öltözőben szoktam látni, hogy edzés végén egy gurugányi folpackot tekernek le a derekukról, teszem hozzá 30 fokban, hogy jobban égjen a zsír edzés alatt. És ezt ráadásul egy személyi edző tanácsolja, bár igaz ő koxot is beszúrja a 16 éves srácoknak 500 forintért.
A másik hasonló dolog mikor egy 75 kilós jól bekoxolt srác feszeng és ordibál a tükör előtt, hogy Mr.Olimpia 2014 megérkezett.
Még az a 2 csaj szokott vicces lenni, akik 20 percet beszélgetnek az egyetlen guggoló állvány mellet, mert azt a 40 kilót, amivel felhúznak máshol nem lehetne csinálni. Ők szoktak még érdekes dolgokról beszélni, pl. a cigi a legjobb diéta mellé, a fehérjétől kihullik a haj és mélyül a hang, kit ki dugott meg stb.
tegnap az egyik srác állította, hogy a hét elején buy-olt eur/usd-n és 100pip plusszal zárta a hetet, de közben egész héten medvék voltak túlsúlyban...
Nem tartozik ide, de a teremben hallottam :D
A másik hasonló dolog mikor egy 75 kilós jól bekoxolt srác feszeng és ordibál a tükör előtt, hogy Mr.Olimpia 2014 megérkezett.
ez jó volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!