Hallottatok valami nagy bakit a terembe?
Üdv
Írjátok le ha történt veletek, olyansmi, hogy hallottak egy szöveget vagy valaki mondott egy nagy hülyeséget másnak, ami lehetetlen , hogy úgy legyen :) Te csak nevettél rajta, nem bírtad visszatartani.
Tegnap egy pali "segített" egy csajnak eligazodni a testépítés bonyolult világában:
-ha sokat mellezel, akkor lefogysz onnan
-ne vádlizz, mert a vádli zsírszövet
Atyaég, én csak csöndben nyomtam tovább a súlyokat, és igyekeztem nem röhögni, mert ha leejtem magamra, az ciki :D
"Most tömegelj nagy súlyokkal és kis ismétlésszámmal, aztán fogyókúra alatt csinálj kis súllyal sok ismétléseket, mert az szálkásít"
"Hátazz szélesebb fogással, akkor a hátad is jobban szélesedik"
Ez nem elhangzó dolog volt, de amikor a személyi edző cérnavékonyságú végtagokkal rendelkező gyerekekkel kézisúlyzós tricepszhajlítást csináltat (pl. összetett alapgyakorlatok helyett), akkor néztem egyet, hogy nagyon megérte befizetni a személyi edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!