Eddig itthon edzettem, de nyáron lesz időm terembe menni, többi lent?
2 éve edzek itthon de szeretném kipróbálni a termet is nyáron.
viszont az egyik ok amitől tartok hogy míg itthon úgy megvagyok másfél óra alatt hogy minden kéznél van, addig a teremben mit csináljak ha foglalt egy gép vagy pad? kicsi terembe megyek, nem fővárosi.
ha ott állok és várok akkor az edzésem tuti hogy több mint két órás lesz, plusz semmi intenzitás nem lesz benne mert csak várok és nézek.
de ha mondjuk amíg nem szabadul fel a hely és elkezdek más gyakorlatot csinálni, akkor tönkrevágom a megfelelő sorrendet izomfárasztás szempontjából mondjuk.
és ha esetleg végre elmegy onnan az ember, de gyors beugrik a helyére egy másik fazon, kezdhetem előlről a várakozást.
tudom túl aggódom, de nem szokott ilyen lenni kis termekben?:D főleg ha olyan nap megyek amikor sokan is vannak :S
Na ez a lehetőség ki van csukva.
+ te sem örülnél szerintem ha kemény edzés közben ilyen hülyeségekkel jönnek oda hozzád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!