Most kezdek majd konditerembe járni. Eddig csak itthon edzettem. Elég sovány vagyok, de még normálisnak mondható. Nem akarok nagy izmokat, inkább bordázottakat. Tehát, hogy jól látszódjanak az izomnak a vonalai. Milyen edzést ajánlotok? 16/f
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy kicsinek kell lenni a testzsír százaléknak, de nem akarok fogyni. Jó kiállást szeretnék magamnak. A sprinterek teste nagyon tetszik. Hogyan szerezzek olyan izmokat? Kockás a hasam, és ahhoz ragaszkodok is, ezért nem akarom magam felhízlalni.2009. nov. 15. 14:58
1/6 anonim válasza:
Talán ha a sprinterek teste tetszik, akkor sprintelj iqhánter...
2/6 A kérdező kommentje:
Jaj attól féltem, hogy jönnek az ilyen tudatlanok. -.- Szerinted a sprinterek egész nap futnak? -.- Az csak egy példa volt.
2009. nov. 15. 15:21
3/6 anonim válasza:
Mekkora mondjuk a karod átmérője? ha kb 31cm akkor addig gyúrj míg 36osra nő az még nem "hatalmas" azzal együtt a melledre is fog menni izom és a többi edzett testrészre is
4/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. 33-as a karom. 188 centi vagyok. 73 kiló. Tudtok mutatni gyakorlatokat v edzéstervet? Ha ugyanannyit eszek, mint most, és gyúrok akkor az ér valamit?
2009. nov. 15. 16:02
5/6 Teszto válasza:
küld el az email cimed, küldök neked edzés tervet h mit hogyan eddz
6/6 anonim válasza:
Nem én vagyok a tudatlan itt. Nyilván nem egész nap futnak, hol mondtam én ilyet? De nyilván az a főtevékenységük, hogy mellette mit csinálnak azt meg tőlük kérdezd. De hogy segítsek is "tudatlan" létemre:
body.builder.hu
Bunny alapismeretek + edzőválaszol, midenre választ kapsz, első lépés, hogy megkeresed és elolvasod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!