Nem nevetnek ki, vagy nem néznek kis takonynak, ha lemegyek egy terembe edzeni?
Figyelt kérdés
Már harminc elmúltam, átléptem a 100 kilós álomhatárt, de se vállam, se karom, se semmim, csak egy nagy, tokás tunyaság vagyok. Úgy nézek ki, mint egy gesztenye ember, amit oviban csináltunk: nagy has, nagy fej, vékony végtagok. Legalább 20-25 kiló van rajtam. Azt se tudom, mennyi idő múlva kezdenék emberi alakot ölteni. Rosszul látom, hogy megalázó lenne ott izzadni a női súlyokkal?2014. máj. 22. 06:24
1/6 anonim válasza:
Valójában az edzőtermekbe többnyire nem kigyúrt,nagydarab, sittes alakok járnak hanem többnyire normális testalkattal megáldott emberek akik fogyni,szálkásodni szeretnének.Senki nem fog kipécézni magának mert kezdő vagy az, emberek pont azért járnak edzeni hogy formálódjanak. Először próbálkozz viszonylag kis intenzitással kis súlyokkal aztán majd úgy is érezni fogod hogy egyre jobban hozzászokik a tested a terheléshez.Magas tápanyagtartalmú- változatos étrend heti 4-5 nap edzés (elegendő időt hagyni a regenerálódásra) és néhány hónap múlva érezhető lesz a változás. :)
2/6 anonim válasza:
Nem, főleg ha nem adod fel 3 hét után.
Jó dolog a súlyzós edzés, de ezek alapján neked elösször szálkásítani kellene (zsír leadás) az meg csak edzéssel nem működik. Diétázni kell (nem egyenlő a fogyókúrával), magas fehérjebevitel, alacsony ch, a lényeg hogy kalóriaminuszban legyél. Sajna egyszerre nem bírsz izmot építeni és zsírt leadni (max nálad az elején kis mértékben működhet). De tudom hogy a kérdés nem erre irányult, de a siker érdekében gondoltam megemlítem.
Ahogy fent is említették, nem csak tökéletes testű egyének járnak kondiba. Mindenki azért van ott, mert változni akar.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :)
2014. máj. 22. 08:01
4/6 anonim válasza:
ne a legmenőbb full üveg terembe menj mert oda több h.ülye jár vagyis nekem ez a véleményem. amúgy nincs vele semmi baj de olvass sokat hogyan kell gyakorlatokat csinálni milyen étrend kell stb. sok sikert!
5/6 anonim válasza:
nyugi, elvegyülsz a többi között...
6/6 anonim válasza:
Sok a kezdő minden teremben, nem fog senki kinézni. Menj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!