Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy mindenkinek van párja, még a legrondább fiúnak és legrondább lánynak is, csak engem nevetnek ki a testi adottságaim alapján és csak én hozzám nem képes egy lány sem vonzódni valamiért?
biztos mert sajnáltatod magad.
én normálisan nézek ki, vannak érdekes gondolataim, érdeklődnek is irántam. mégsincs senkim. rossz is.
nem érdekel viszont semmi félmegoldás. (szex néha igen.)
valakivel sokat lenni csak azért, hogy tartozzak valakihez, nem pálya. akkor se, ha jól néz ki, kedves, okos, figyelmes. vagy nekem való, vagy nem.
nyugi, sokan böjtölnek, és nem feltétlen azért, mert gyenge a piaci értékük.
Messze nem igaz hogy mindenkinek van párja. Nézz csak körül jobban.
Biztos nem vagy elég menő azoknak a lányoknak, akiknek a körében forogsz.
Más ember külsejét becsmérelni, rondának nevezni elég undorító dolog.
Az rendben van hogy nem tetszhet mindenki, de akkor egyszerűen annyi megnyilvánulás kellene maximum, hogy nem az eseted.
De Egy ilyet benyögni bárkire is, hogy ronda, oltári paraszt dolog. Ez a stílus nem vonzó, vagy igénytelennek tartanak esetleg...
Ha nem tudsz egy normális csajt összeszedni, akkor a hiba a te készülékedben van. Nézz magadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!