Ennyire gáz lennék? Miért nevetnek rajtam?
Azt vettem észre, hogy ha kicsit nőiesebb ruhát veszek fel (pl szoknya, nem túl rövid, legalább combközépig ér), a lányok nagy része mutogat, és némelyik -ha épp nem fintorog - nevet rajtam a barátnőjével... Jó, nem vagyok vékony, de kövér se, nem lötyög rajtam a háj, és nem is csücsörödik. De miért kell kinevetni, és fintorogni, ha fel merek venni egy szoknyát, vagy ruhát? Miért csinálják? Nagyon bánt a dolog, már nem merek kimenni az utcára, csak farmernadrágban, fiús pólóval... :(
Képet esetleg küldhetek, ha valaki kér..
Nem tudom hány éves vagy, de a lányok egyébként is szeretik kielemezni a másik minden egyes részletét (nem akarok általánosítani se).
Kérdezd meg egy-két ismerősödet barátodat/barátnődet, hogy ők őszintén milyennek látnak benne.
Ha ők nem találják viccesnek, stb. akkor csak ilyen a lányok természete.
Talán csak annyiról van szó,hogy nem találtad még meg azt a stílust és fazont,ami jól áll neked,és amit otthon a tükörben szépnek látsz,azt mások nem feltétlenül.Érdemes olyan ember véleményét,tanácsát kikérni ezügyben,akivel jóban vagy.
Viszont az is lehet,hogy csak sokszor találkozol a női rosszindulattal,ami sajnos a csajok nagy részére jellemző.Szeretnek kritizálni,öltözködést,ruhát,cipőt lesni másokon.Akkor is képesek megszólni,ha riválist látnak benned,és akkor is,ha valami nem felel meg az ő mércéjüknek,ízlésüknek.Mindenképpen fejleszd az önbizalmadat,és a stílusodat.
A harmadik lehetőség,hogy túlságosan szívedre veszel dolgokat,és esetleg abban is a bántást látod,amit nem annak szánnak.Lehet,hogy párszor csak beképzeled magadnak,és nem is rólad,meg a ruhádról van szó.
sztem simán lehet h féltékenyek mert esetleg jól áll ;) ne foglalkozz velük a magabiztosság még nőiesebbé tesz, és ha nem foglalkozol velük egy idő után nem fognak veled szórakozni.
Egyébként is : " Minden csoda 3 napig tart" ;)
Ezt én is csak képpel tudnám eldönteni, mert így leírva nem találok semmit, amin nevetni kéne.
Nem is értettem, hogy a suliban van ez? Mert akkor lehet, hogy csak fura, ha te csinosabban öltözködsz, ha az osztálytársaid mind farmer, póló, sportcipőben járnak.
De az utcán? Mindenki? Akkor szerintem csak bebeszéled magadnak.
Küldj képet, akkor jobban tudok segíteni.:)
Amúgy az emberek mind szemetek, ne az ő véleményük legyen a fontos, az már rossz, ha valaki attól érzi jól magát, ha a másik felett érzi magát. A sulikban ez egy elég általános dolog, ha nem a "menő"körbe tartozol, bármit csinálsz, beléd rúgnak, mindig a gyengébb veszít, de ne hagyd magad, tedd azt amit te jónak látsz.
Mellesleg, más lányok véleményéről végképp ne beszéljünk. A versengés, a másik lenyomása, a féltékenység állhat e dolgok hátterében.
Indiszkrét kérdésem a végére az lenne, nem lehet, hogy esetleg nem szeded le a szőrt lábadról? :D
Csináld azt amit te szeretnél, ne másoknak élj, úgysem velük éled le még azt az X maradék hosszú évet az életedből, el fognak egyszer tűnni, és az élet túl rövid ahhoz, hogy az érdekeljen, és az befolyásolja a hangulatodat, amit egy ilyen tesz/gondol. Fogadd el azt aki vagy, és légy büszke arra amit teszel, mert azt csak te teheted meg. #yolo#swag
De tényleg.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!