Rossz nő lennék? Mit rontok el?
21 éves vagyok, szeretek komolyan, nőiesen (ceruzaszoknya, blúz), elegánsan, "finoman", semleges színekben (bézs, barna..) öltözködni, magassarkú cipőket hordok (ilyeneket: [link] ) visszafogottan sminkelem magam, nem beszélek csúnyán, nem dohányzom, nem iszok alkoholt, nincs nagy szám és nem is fekszek le idegenekkel. Viszont a korombeliek főleg csőnadrágot, vagy akár feneket is mutató miniszoknyát hordanak, nagyon harsány színeket vagy nagyon mély dekoltázsú ruhákat viselnek és nagyon erősen sminkelnek. A lányok férfiakat meghazudtolóan leisszák magukat, csúnyán beszélnek, köpködnek és ágyról-ágyra járnak. Most én akkor nem vagyok jó nő? nekem is így kellene viselkednem? Vagy hogy viselkedik manapság egy nő? Mert azt veszem észre, h a férfiak engem nagy ívben kerülnek, míg a korombelieket szinte körülrajongják.
köszi!
"nem is fekszek le idegenekkel"
Ismerősökkel igen? Az már régen rossz...
Szia.
Jó nő vagy.! :)
Ne is legyél olyan tucat, undorítóan viselkedő..ha férfi lennék, nekem ők nem kellenének.
Nem lehet esetleg, hogy túl komolynak tűnsz?
Értem a kis, elegáns öltözködést (én is imádom..másokon), de egy csőgatya is lehet csini és valamilyen szinten elegáns pl egy blézerrel. És a vidám színek is számítanak szerintem.
Ha vidám vagy és jól is érzed magad, akkor nem lesz ott gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!