Rossz nő lennék? Mit rontok el?
21 éves vagyok, szeretek komolyan, nőiesen (ceruzaszoknya, blúz), elegánsan, "finoman", semleges színekben (bézs, barna..) öltözködni, magassarkú cipőket hordok (ilyeneket: [link] ) visszafogottan sminkelem magam, nem beszélek csúnyán, nem dohányzom, nem iszok alkoholt, nincs nagy szám és nem is fekszek le idegenekkel. Viszont a korombeliek főleg csőnadrágot, vagy akár feneket is mutató miniszoknyát hordanak, nagyon harsány színeket vagy nagyon mély dekoltázsú ruhákat viselnek és nagyon erősen sminkelnek. A lányok férfiakat meghazudtolóan leisszák magukat, csúnyán beszélnek, köpködnek és ágyról-ágyra járnak. Most én akkor nem vagyok jó nő? nekem is így kellene viselkednem? Vagy hogy viselkedik manapság egy nő? Mert azt veszem észre, h a férfiak engem nagy ívben kerülnek, míg a korombelieket szinte körülrajongják.
köszi!
nem, szerintem tök normális vagy, a világ változott meg, a nők elférfiasodtak, a férfiak pedig elnőiesedtek
sztem nem érdemes másokkal foglalkoznod, hidd el azok a pasik akik a korodbelieket körülugrálják, valószínűleg csak kihasználják az ágyban, én pedig örülök neki, hogy te többre értékeled magad minthogy bárkinek odaadd a tested, úgyhogy tényleg mondom, de törődj másokkal
az hogy mondjunk azt érzed, hogy más lányokat rajonganak körül, ne keserítsen el, neked is lesz egyszer valakid
Lehet azt érzik a pasik hogy kicsit túl fegyelmezett vagy,túl merev,olyan típus akivel nem lehet bulizni,röhögni egy jót,poénkodni,vagy épp elsütni egy pikáns viccet. Amúgy meg úgy viselkedsz ahogy jól esik,nincs olyan hogy akkor és csak akkor vagy jó nő ha ezt és ezt csinálod,minden egyéb esetben ásd el magad. A lényeg hogy természetes legyél,biztos hogy jönni fog olyan pasi akinek te jössz be,te leszel a tökéletes :) Járj olyan körökbe ahol hozzád hasonlóan visszafogott pasik járnak
Én kondizom,piercinges vagyok,szaggatott-kézzel vart ruhákat hordok mégis van párom aki számomra A Nagybetűs Férfi és ő is úgy bánik velem mint egy istennővel (pedig távol állok tőle :D)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!