Tanuló vagyok miért kezelnek úgy mégis mintha alacsonyabb rendű lennék?
Az a Fordon az Gordon,kedves első: D
és kérdező:
Ilyen emberek mindenhol vannak:)
Ők is voltak kezdők...aztán most nagy a pofi,hogy tudnak kit piszkálni...:)
Nehéz dolog ez,de szinte az élet minden területén jelen van ez a probléma...
ugyanolyanok voltak mint te...sőt...általában rosszabbak az ilyenek és most nagyra vannak magukkal,örülnek,hogy végre nem őket piszkálják,hanem van kit (téged...)
Próbálj meg velük beszélni esetleg...
nem tudom pontosan hogy zajlik ez a dolog...de szólhatnál valami felettesnek is ha fajul a helyzet.Gáz amit csinálnak és gyerekesek:) Sosem értettem az ilyen rosszindulatú embereket...
Hát, szívem, te ott márpedi alacsonyabb rendű is vagy, mert nekik már megvan az a tudásuk, ami neked még nincs. Nyilván veled sem lenne szabad úgy beszélni, mint a kutyával, de nekem kicsit úgy tűnik, hogy te úgy képzelted, hogy majd besétálsz és úgy leszel kezelve, mintha a Hilton főszakácsával lennél egyenrangú.
Másrészt legyünk logikusak. Gondolom ez a hely, ahol gyakorlaton vagy egy rendes, működő üzlet ahol bizonyos mennyiségű ételt el kell készíteni. Van X profi, aki már minden műveletet el tud látni az alja melótól a nehézig, meg van Y kezdő, aki még csak az aljamukát tudja. Akkor most küldjük a profit robotolni és állítsuk oda a kezdőt olyan feladatot ellátni, amit nem tud még? Így nem lesz kész a munka. Majd apránként megtanítanak, de közben a melónak is készen kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!