Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire gáz lennék? Miért...

Ennyire gáz lennék? Miért nevetnek rajtam?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ha kicsit nőiesebb ruhát veszek fel (pl szoknya, nem túl rövid, legalább combközépig ér), a lányok nagy része mutogat, és némelyik -ha épp nem fintorog - nevet rajtam a barátnőjével... Jó, nem vagyok vékony, de kövér se, nem lötyög rajtam a háj, és nem is csücsörödik. De miért kell kinevetni, és fintorogni, ha fel merek venni egy szoknyát, vagy ruhát? Miért csinálják? Nagyon bánt a dolog, már nem merek kimenni az utcára, csak farmernadrágban, fiús pólóval... :(

Képet esetleg küldhetek, ha valaki kér..

2014. máj. 12. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nézd, ilyenek a lányok általában.Van egy célpont és mindenki őt piszkálja, mert.Az ok általában nem is létezik.A probléma ott kezdődik, hogy hagyod, hogy ezt tegyék.Állj a sarkadra és ne félj balhét csinálni, ha legközelebb ilyen történik(na nem úgy, mint egy hisztis, hanem mint akinek elege), éreztetni kell, hogy átlépték a határt és rossz emberrel kezdenek.Ha csak egyszer sikerül rendesen kiosztani őket, onnantól valószínűleg rendben lesz minden(néhány összesúgás kivételével, de az is csak amiatt lesz, mert nem féltél kiállni magadért).
2014. máj. 12. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:

szőrteleníted a lábad?

a mi sulinkban volt egy lány, aki szintén szeretett szoknyát felvenni ilyen időben, annyi bökkenővel, hogy a lába egy kész őserdő volt

de az is lehet, hogy nem a ruhák, amiket felveszel nem passzolnak egymáshoz

2014. máj. 12. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Küldd ide is légyszi! :)
2014. máj. 12. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Ide is küldheted.

Amúgy nem lehet, hogy nem tűnsz elég magabiztosnak, és a célpontot látják benned? Ne hagyd magad, szólj vissza nekik..

2014. máj. 12. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!