Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről az étrendr...

Mit gondoltok erről az étrendről és edzésről? ( 175cm 70kg 17 éves lány vagyok )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Helyzet a következő:

Napi 1000kcal Max, 120-130g fehérje, Max. 70g szénhidrát, minél kevesebb telített zsír, telítetlen zsir annyira Számomra nem lényeg.

Mellette 2liter víz, 1-2 bögre zöld tea.

Edzést tekintve: 3 nap edzés, 2 pihenő nap. 1000kcal elégetése kardióval különböző edzőtermi gépeken.

Ha elértem a kívánt 62 kg-os testsúlyt szeretnék majd izmosodni is. Korabban már súlyzós edzést végeztem, de most egy ideje abbahagytam ez az új Edzés es étrend miatt, céloma szállásítás.. De mar Félek igy is vesztettem izmot. Mikor súlyzós edzést végeztem jól fejlődtem, kitartásommal nincs baj se a szorgalmammal.. felkelek időben ha el,kell készíteni valamilyen kaját vagy edzésre kell menni.

kajával kapcsolatban még annyit hogy hétvégén van " bűnözés" kis tészta.. Kenyér, édesség. Hétköznapokon elengedhetetlen Számomra a zöldség gyümölcs.

Vitamint mellette napi: 1000mg C-vitamin, 500mg Calcium, 250mg Magnesium

Hálás lennék ha valaki elolvasná írna építő jellegű kritikát. Köszönöm! :)

2014. jún. 6. 18:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz jó. Nagyom kevés az 1000 kcal, főleg ha edzel is. Ezzel további izomvesztés lesz. A fehérje az okés, a ch-t kezdheted 140grammról. Zsír is kell, kb 35-40g neked. Ha nem csökken heti 0,5-1 kilót a súlyod, akkor csökkentsd kicsit a ch-t. Kell a súlyzós edzés is szálkásításkor is, mivel így több izmot tartasz meg. Jobb lesz a forma.
2014. jún. 6. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés a kcal, még ahhoz is kevés, hogy egész álló nap otthon feküdj!

Te meg 1000kcal-t elakarsz égetni, amikor összesen annyit viszel be?

Ez így nagyon nem jó!

2014. jún. 6. 18:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hát már igy csinálom, ha csak a CH-ot emelem fel akkor meg hízok is tőle. Mióta elkeztem leszukiteni a CHot azota ha véletlen többet eszek belole mar olyan hasfajasom van h az borzalmas.
2014. jún. 6. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:
De akkor miért kérdezed, hogy jó e? Mi leírtuk, hogy nem jó. A többi a te döntésed.
2014. jún. 6. 21:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Semmi féle negatív szándék nem volt bennem. És köszönöm is hogy válaszoltatok
2014. jún. 6. 21:08
 6/12 A kérdező kommentje:
De végülis csak Örülök hogy 2szeresen kell növelnem a CHot..
2014. jún. 6. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Vagy a zsírt növeld. Nekem ez jött be diétánál. Tehát viszonylag kevés ch megy, de zsírból megvan a napi 1g x ttkg, sőt.
2014. jún. 6. 21:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Telítettre vagy telítetlenre gondolsz? Vagy összesítve?
2014. jún. 6. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Összesen ennyi nálam, a fele telítetlen.
2014. jún. 6. 21:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz, milyen ötlet lenne mellette elkezdeni a fegyenc edzést?
2014. jún. 6. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!