Lassan 1 hónapja "gyúrok" otthon . és azt vettem észre hogy vissza fele fejlődök . Mitől van ez?
Figyelt kérdés
77kg vagyok
6x12 fekvőtámasz
meg kb35-40 kg súlyzóval szoktam fekve nyomni !
2014. júl. 10. 20:49
2/11 A kérdező kommentje:
eszek rendesen ! pihenni is pihenek
egy hétben 2x..
2014. júl. 10. 20:56
3/11 anonim válasza:
Én is azt mondanám hogy keveset eszel.
4/11 anonim válasza:
Egy normális teljes testes edzést kellene végezned, és nem elég csak enni, hanem egy étrend kell.
Én azt tanácsolom, hogy töltsd le és olvasd el 'A sárga kapszula'-t. Jó alapot fog adni.
6/11 anonim válasza:
Szerintem vagy csináld normálisan vagy sehogy!
Értem ezalatt, hogy mi értelme van csak mellre edzeni?
Ha az ember megfelelően étkezik és mellé edz, akkor fog fejlődni, kivéve, ha nem tudod kipihenni magad éjjelente.
Ajánlanám még a tárogatást a mellezéshez.
7/11 A kérdező kommentje:
a fekvenyomás meg a fekvőtámasz nem csak mellre megy!
2014. júl. 11. 14:17
8/11 anonim válasza:
Nemcsak mellre... dolgozik a tricepsz meg a váll.
Attól még ezeket mindig melledzéskor csináljuk, szóval jogos, ha azt mondjuk, hogy csak mellezel. :)
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!;)
2014. júl. 11. 17:37
10/11 anonim válasza:
A meeledet edzed, és igazad van ha még kezdő vagy talán bedurran a tricepszed, tönkremegy a vállad és még talán a könyököd is. Szóval jogos nem csak a melledre fejt ki hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!