Lenne pár kérdésem?
Sziasztok
Megkérlek szépen válaszolnátok pár kérdésemre, apróságok. Hülye kérdések, de nagyon izgatja a fantáziám muszály megkérdeznem.
1.Mennyi idő alatt hozható egy ilyen forma, a semmiből kezdve, jó étrendel és kemény edzéssel ?
2. Naturálban mekkora felhúzás számít elég nagynak (1x felhúzásra értem) ? Naturálban lehetséges 1x 300 kg felhúzni ?
3. Kávémba ha rakok 4-5g cukrot tömegnövelés közben, ugye nem fog nagy gondot csinálni ?
hmm 1-2 év között elérhető a dolog naturálban rendes étrenddel.
Sajnos ezt nem tudom 300kg talán,ha készülsz rá :)
Kávéba mehet cukor tömegelésnél :)
1.Ilyen forma naturban nem hiszem hogy hozható lenne bár így oldalról nehéz meg mondani mert ha zsírosabb akkor lehet hogy hozható
2.Naturálban 2,5:tskg(példa 100kg*2,5=250) felhúzás már jónak számít erőemelő szinten de nem eget rengető +lehetséges 300 kg felhúzni ha van mellé egy adott testsúlyod is
3.nem hinném ha jól kivan számolva az étrendedben bevitt kalória igényed tömegéleshez akkor minimális zsírosodással fogsz izmosodni
1. Kb 2 év alatt szerintem
2. 300kg nem hiszem, hogy menne
3. Még szálkásításnál sem számít ha nem vagy versenyző
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!