Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők között vannak, aki...

Testépítők között vannak, aki rondának tartják a túl szálkás, száraz testet?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor az erek látszódnak, szinte olyan a bőr, mint aszott öregemberé.

Nem gondoljátok esztétikusabbnak a magasabb testzsír%ot?

Amikor még olyan emberi, esztétikus a test, nem az a kockás has, hanem csak simán lapos, amin csak éppen kivehető.

nov. 13. 03:39
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Magyarul van-e olyan testépítő, aki rondának tartja a színpadi formát, és esztétikusabbnak gondol egy normál off-seasonös fizikumot? Biztosan van.
nov. 13. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem tartom magam testépítőnek, nekem a "testépülés" inkább mellékhatás, de kifejezetten rusnyának tartom a 10% alatti testzsírt.
nov. 13. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Főleg nőkön.
nov. 13. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
Kikre gondolsz testepítők alatt? Én 10 éve csinálom ezt a sportot, válaszolhatok, ha érdekel. Nem tetszenek a nagyon szálkás fizikumok, fölé nem naturálban, mikor olyan kicsi lesz annyira beszáradva az ember, hogy meg se mondod róla, hogy edz, ha ruhában van. Igy inkabb vagyok 15-20 körül egész évben.
nov. 13. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Neeeem, biztos hogy senki sincs így. Egyetlen testépítő sem tartja rondának az egész világon.

Értelmes kérdés hajnali fél 4-kor.

nov. 14. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Először is, ki a "testèpítő"? Versenyzői szinten alap követelmény.

Nyilván a konditermi felhasználók között jellemzően elég kevés a valódi "testépítő".

Ezért aztàn sok ember szerint nem lesz kívànatos egy egészségtelen színpadi forma. De nem azért mert egészségtelen(azt pont senkit sem érdekel). Csupán elég hozza annyi, hogy szerintük vizuális szempontból nem tetszetős.

nov. 14. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!