Ezt (kép lent) viszonylag kis mennyiségű tesztoszteronkúrával (a rendkívül káros szerek, pl. növekedési hormonok mellőzésével) három-négy esztendő alatt elérhető célkitűzés átlagos genetikával? Kis zsírréteg vagy nem ennyire szálkás eredmény nem baj!
Az én esetemben, úgy fogalmaznám meg, hogy nem a létező legnagyobb izomtömeg (sem a legszárazabb forma) elérése a cél, sokkal inkább az arányosság, szikárság, egyenletesség.
Igen. Elvileg. :)
Azonban korántsem biztos, hogy mindenki ilyen jó genetikával rendelkezik, lehet X idő után kelleni fog majd egy kis rásegítés. Még ha nem is ilyen száraz(nak tűnő), nem is ennyire szálkás lesz majd a végeredmény, elsősorban inkább a szép arányosság legyen meg: fej-tor-potroh. :P
Tesztóval elérhető, de persze szálkásítani és diétázni az nem fog helyetted.
Ádám jó arc de tévképzeteink ne legyenek róla.
"Kell ide más is, hogy ilyen száraz és definiált izomzatod legyen."
"Tesztóval elérhető, de persze szálkásítani és diétázni nem fog helyetted."
:) Ezért írtam azokat, hogy:
"Még ha nem is ilyen száraz(nak tűnő), nem is ennyire szálkás lesz majd a végeredmény, elsősorban inkább a szép arányosság legyen meg."
"Kis zsírréteg, vagy nem ennyire szálkás eredmény nem baj!"
Diétázni, szálkásítani úgy tudom lehet az eredmény elérése után is, nemdebár uraim? ;)
De 0rol kezded? Mert ha mar elertel egy franko format naturalba akkor ez 1 kura alatt megvan..
Bar egybol koxolni jo nagy hulyeseg.. nemsok fog maradni belole..
am nem karosabb a novi jol hasznalva. Mind a 2tol lehet eleg komoly bajod ha nincs mazlid
Semmiképp sem teljesen az elejétől! Steve Reeves és Billy Zane is először felküldte a naturál edzést a maxba, majd évek múlva nyúltak csupán anabolikus szerekhez.
Két három év naturál, majd esetleg egy-két év tesztoszteron.
"Mind a 2től lehet elég komoly bajod, ha nincs mázlid."
Értem, köszönöm az infót!
Frank Zane. Bocsi, a nagy-okos billentyűzet indokolatlanul javította.
"Nem károsabb a növi jól használva."
Ezzel azonban annyiban vitatkoznék, hogy több tavaszi fecske is csiripelte már, hogy tesztoszteronból nagy valószínűséggel kap az egyszeri fazon elvárt minőséget, a többi szteroidból korántsem bizonyos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!