Ez reális célkitűzés? (15/f)
Sziasztok!
Jelenleg 176 cm és 80 kg vagyok.Sajnos nincs rajtam szinte semmi izom.Arra gondoltam elkezdenék edzeni és normálisan táplálkozni. A mozgással nem lesz gond,a tesóm segít benne,ez a munkája.Szóval 3 hónap lehetséges lefogynom és egy kis izmot felszednem?Azért szántam el magam erre,mert tele vagyok gátlásokkal és szeretném a gimit ,,bátrabban"" kezdeni.Szóval keresztülvihetőnek tűnik? (természetesen folytatom a nyár után is)
Heti 0,5-1 kg fogyás lehet zsírból. Kövér kezdőknél előfordul rövid ideig fogyás alatt is kicsi izmosodás, de egyébként:
Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
Olvass sokat, keress rá a sárga kapszula című könyvre. Az alapok benne vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!