Koxolásh mellé menyit kell enni? Nagyon sokat?
Figyelt kérdés
Hallottam már hogy 3-4g/ttkg fehérje.. Stb. Nem szeretnék koxolni, kipróbálni se pusztán csak kiváncsi vagyok.2014. júl. 2. 22:59
1/16 anonim 

válasza:

4 nem kell. Koxxal se epitesz be annyit
2/16 anonim 

válasza:

Tömegelésnél sokat főleg chból , diétánál is megszokott 5tsk fehérje #1 nem írt okos dolgot.
3/16 anonim 

válasza:

Ha kokszol az ember legyen értelme, a koxosok 95%-a feleslegesen csinálja. Olyankor pörög az anyagcsere fehérjeszintézis gyorsan regenerálódik az ember naturálhoz képest.
4/16 anonim 

válasza:

Kiss Jenő saját állítása szerint 6 g fehérjét is nyom kilonként.
5/16 anonim 

válasza:

Koxxal se epul 10 kg izom 1 honap alatt. Max 2-3. 3kg izom az naponta 10 dkg aminek a 70%-a viz szoval kb 30 g extra feherje szukseges a normalis eletfunkciokon kivul.
7/16 anonim 

válasza:

Kiss Jenőt szponzorálja a biotech szoval extrém dolgot fog mondani mert majd utánozni akarjak es veszik a sok feherjet. Csak úgy mondom
8/16 anonim 

válasza:

Aki 120kiló szárazon annak nem csak az életfunkciókat kell fent tartani hanem ott van még + 60kg izom rajta és azt is "etetni" kell úgyhogy igen elég a 6tsk fehérje + 30g :D
9/16 anonim 

válasza:

De hülye vagy b+ szerinted turmixból oldja meg egy profi, az csak a hype...
10/16 anonim 

válasza:

Kiss Jenő többször is reklámozta a kiegészítőket én is hallottam már tőle olyat, hogy valami edzés előtti pörgetőt kötelezőve tenne meg, hogy az segítette a visszatérését. Közben kizárt, hogy 110 kg-s versenysúlyhoz napi 660 gramm fehérjét fogyaszt. A testépítők a verseny előtti hetekben nem is használnak kiegészítőket csak reklám miatt mondják. De ha nem hiszed, akkor próbálj megenni szilárd kajából annyit vagy nem is próbálj meg akárhogy több, mint fél kiló fehérjét bevinni naponta, hogy egyáltalán megy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!