Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tanácsot és tippeket szertnék...

Gergely991 kérdése:

Tanácsot és tippeket szertnék kérni. Ha nincs melpadom hogy edzek melre? és most lessz jövőhétenn 1 éve hogy tornázok.

Figyelt kérdés
az a baj hogy nem fejlődöm,sajnos se bicepszem se mellem se hátam 70 kg vagyok 168 cm zsir az van rajtam és látni is a mellemen és a hasamon meg a csipőmönn...hogy edzek valami terv esetlek??
2014. júl. 2. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyelvtanra eddzél előbb.
2014. júl. 2. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
1 eve edzes es nincs otleted ogy edz mellizomra?
2014. júl. 2. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem értem az ilyen értelmi fogyatékos embereket. Izmosodni akarsz, tehát ez a téma testépítéssel kapcsolatos. Van Magyarországnak egy nagyon pöpec weboldala a body.builder.hu ahol csak pár száz edzés videót, cikkeket, illetve egy ingyenesen letölthető könyvet is talál az ember (sárga kapszula). Nem szerencsétlenkedni kellene hanem esetleg gondolkodni egy picit és utána olvasni a dolgoknak.
2014. júl. 2. 18:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ez az oldal azért van hogy segitsetek a másikonn -.- és nem azért hogy a nyelvtannal legyél elfoglalva....amúgy meg igen 1 éve edzek kondi teremben és már rohatt sok pénzt beleöltem ezért vettem kézisúlyokat és eggy bicepszező rudat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. júl. 2. 19:29
 5/9 anonim válasza:
Mellet otthon kezdő szinten szépen le lehet edzeni saját testsúllyal. Végezhetsz klasszikus, szűk , döntött fekvőtámaszokat, amikkel egy bizonyos szintig tudsz fejlődni. Próbáld minél több irányból támadni az izmot. Ha ezekkel már nem megy tovább, akkor el kell járni terembe, nincs más megoldás. Figyelj oda a helyes végrehajtásra.
2014. júl. 2. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak gratulálni tudok ahhoz, hogy 1 éve teljes sötétségben csinálsz valamit, nem mellesleg még a pénzedet is szórod...
2014. júl. 2. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi van a mai fiatalokkal (pedig 31 évesen nem érzem magam öregnek), belekezdenek valamibe és csinálják 1 évig mindenféle ismeret nélkül, aztán csodálkoznak az eredménytelenségen...

Én mindig mindennek utána nézek, amivel foglalkozom, az internetnek hála már 5-10 perc alatt alapvető információkhoz jutok, 1-2 óra alatt meg már képben is vagyok.

És ez így volt 15-20 évvel ezelőtt, amikor nem két kattintás volt információhoz jutni...

2014. júl. 2. 20:41
 8/9 A kérdező kommentje:

Leirom mégegyszer a gyengébbek kedvéért!!

na Szóval 70 kg vagyok és jártam fitnesbe 1 évig de változást ÉN nemkátok magamonn ezért rendeltem othonra súlyokat melpadra már nemvolt pénzem :( ezért AZ a KÉRDÉSEM hogy gogy edzhetnék melre??(ott is elég nagy zsir van)

2014. júl. 3. 11:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Leírom még egyszer a leggyengébb kedvéért, azaz érted, kedves kérdező.

1 év alatt igazán utánanézhettél volna az alapvető tudnivalóknak (pl. google-ba beírva: "alapismeretek") és akkor tudnád, hogy miért nem fejlődtél, miért nincs változás és hogy pl. hogyan lehet mellpad (igen, vazze, 2 db L betűvel kell írni) nélkül, egykezes vagy kétkezes súlyzókkal vagy akár anélkül mellet edzeni.

2014. júl. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!