Ha neked mondják a hülyesėgüket a gyurással kapcsolatban, te nem leszel ideges?
Figyelt kérdés
Ėn kibaxottul!
Beszėltem multkor egy sovány gyerekkel... a szavait idėzem"Á nagyon lefogytam,de most vettem szusztamont"
1.Ö "szusztamont vett" :DDD...mėg a nėvet sem tudja,de szurja magát.
2.Soha ėletėben nem gyurt, de koxal kezdi...azt sem tudja,hogy kell szedni,vagy hogy müködik ez a koxolás...ėtrendröl,edzėstervröl fogalma sincs.
3.Mėg ö támadott le engem,mikor mondtam,hogy nem lesz jo.
"Jol van már... te mindig okoskodsz"... ezt mondta.
Csak ėn velem törtėnnek ilyenek?: D
2014. júl. 1. 16:26
1/9 anonim válasza:
Nem csak a gyúrással kapcsolatban. De megtanultam lesz4rni és meditálni, ami amúgy majdnem ugyanaz és k\/rvára hasznos. Főjenek csak egymás között a hülyék a saját fertőjükben.
3/9 anonim válasza:
Miért zavar? Maximum eredménytelenül fog edzeni és jelentkeznek nála a mellékhatások.
4/9 A kérdező kommentje:
3.Ahova járok gyurni, ott az emberek 95%-a ilyen... mėg azok is,akik 20 ėve gyurnak.
2014. júl. 1. 16:50
5/9 anonim válasza:
Az emberek nagy része autista, fel sem fogja amit mondanak neki, olvasni se tud és beszélni se nagyon.
6/9 anonim válasza:
Én azt nem bírom amikor az étrendkiegészitőket egy lapra veszik a szteroiddal, amikor azt sem tudják melyik micsoda
7/9 A kérdező kommentje:
Mėg a tanult diplomás emberek is koxnak kėpzelik a fehėrjėt ės lenėzik az embert, hogy szedi.
Ėn leütöm egyszer valamelyiket... esküszöm.
2014. júl. 2. 19:57
8/9 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki hülyeséget beszél, akkor kijavítom, hogy tudja, mi a valós (persze csak akkor, ha elég biztos vagyok a tudásomban, és azt alá is tudom támasztani, és persze úgy, hogy az esetleges hiányosságokkal is tisztában vagyok), mert ha senki nem mondja el neki, honnan tudná? Magától nem lesz okosabb, az hótziher.
9/9 anonim válasza:
Leütöd? Szerintem elég büntetés nekik az is, hogy pl. nem tudnak lefogyni, pedig sokkal könnyebb, mint izmot növelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!