Írnátok lánynak valami edzéstervet neten nem igazán találok?
Féllábas vádliemelés.
Egyébként a vádli pont olyan izom, hogy a magas ismétlésszámra is jól reagál.
Érdemes úgy csinálni, hogy csinálsz kétlábas vádliemeléseket, és féllábasakat is. Valamint változtatod a lábfejeid tartását. Ha párhuzamosan csinálod, akkor terheled az egész vádlit. Ha befelé állnak a lábfejeid, akkor jobban megdolgoztatod a külső részét, ha kifelé akkor meg a belsőt.
En is "lany" :-D vagyok es en inkabb azt javasolnam,hogy igenis ha tudsz,ruhazz be egy kezisulyzo-szettre,kb 10-12 ezer ft es tök jol varialhato. Es ha ez mar megvan,szepen felmesz ide: [link] es kibogaraszod azokat a gyakorlatokat amikhez nem kell gep. Sztem kezdesnek tökeletes lehet ez a szett,karonkent 5 kg-ig tudod pakolni plusz a rud az asszem 1,2 kg-os.Kesöbb meg majd latod,hogy mit akarsz,mert ugyis mire eljutsz oda,hogy karonkent 5 kg-val oldalemelest csinalj szabalyosan mondjuk 4x8-at, ahhoz azert idö kell. Sok sikert! Ja es a jol belött kajat se felejtsd el,mert anelkül-sztem-szart sem er az egesz. :-)
"B"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!