Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Írnátok lánynak valami edzéste...

Írnátok lánynak valami edzéstervet neten nem igazán találok?

Figyelt kérdés
nem vagyok kövér csak izmosodni szeretnék olyan tervre gondolok ami itthon végezhető minden eszköz nélkül max egy szék elég hozzá

2014. júl. 1. 14:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Féllábas vádliemelés.

Egyébként a vádli pont olyan izom, hogy a magas ismétlésszámra is jól reagál.

Érdemes úgy csinálni, hogy csinálsz kétlábas vádliemeléseket, és féllábasakat is. Valamint változtatod a lábfejeid tartását. Ha párhuzamosan csinálod, akkor terheled az egész vádlit. Ha befelé állnak a lábfejeid, akkor jobban megdolgoztatod a külső részét, ha kifelé akkor meg a belsőt.

2014. júl. 1. 15:28
 22/22 anonim válasza:

En is "lany" :-D vagyok es en inkabb azt javasolnam,hogy igenis ha tudsz,ruhazz be egy kezisulyzo-szettre,kb 10-12 ezer ft es tök jol varialhato. Es ha ez mar megvan,szepen felmesz ide: [link] es kibogaraszod azokat a gyakorlatokat amikhez nem kell gep. Sztem kezdesnek tökeletes lehet ez a szett,karonkent 5 kg-ig tudod pakolni plusz a rud az asszem 1,2 kg-os.Kesöbb meg majd latod,hogy mit akarsz,mert ugyis mire eljutsz oda,hogy karonkent 5 kg-val oldalemelest csinalj szabalyosan mondjuk 4x8-at, ahhoz azert idö kell. Sok sikert! Ja es a jol belött kajat se felejtsd el,mert anelkül-sztem-szart sem er az egesz. :-)

"B"

2014. júl. 1. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!