Fekvőtámasz edzésterv?
Olvasd el a Fegyencedzés c. könyvet.
Nem csak ezt kellene végezni, hanem mindenre kell edzeni, pl lábra is.
De tessék- fekvőtámasz szélesen, szűk tartással, pike fekvőtámasz. Mindegyikből 3-4 sorozat amennyi megy.
Ha erős vagy, akkor falnál kézállásban karhajlítás, utána még fekvőtámasz úgy, hogy a lábad egy széken van.
Ha még erősebb vagy, akkor egykezes fekvőtámasz.
# 1
Mért a fegyencedzéseb hol van fekvőtámasz edzésterv???
Hogy 1x szűken nyomod 1x meg szélesen???Mind kettő ugyan arra az izom csoportra megy szóval nagy jelentősége nincs!
Ha már itt tartunk mi a nagy cucc ebbe fegyencedzésbe?
Ezek azok a gyakorlatok amiket a középiskolába erőltetnek a tesi tanárok és a tini nagyon nem kedvelik!
De ha már az neve hogy fegyencedzés meg kiad valaki róla egy könyvet hát akkor már nagyon menő...
Külön fekvőtámasz edzésterv nincs. Mindenre kell edzeni, ezért ajánlottam a könyvet, mert saját testsúlyos edzést ír le amivel tud mindenhova edzeni.
A fekvőtámaszban meg variálni éppenséggel lehet hogy pl egészen szűken vagy szélesen nyomja, mert mindegyiknél másik izom kapja a fő terhelést.
OFF: Az már más kérdés hogy én a súlyzós edzésre esküszöm de tény hogy létezik fegyencedzés :)
# 5
Azóta mióta valami tag írt erről könyvet azóta a tornaórás gyakorlatok lettek a fegyencek edzésterve?
A börtönökbe főleg az Amerikai börtönökbe jobb konditermek vannak mint sok fizetős helyen!
Meg a niga nem egy lábbal guggol hanem a nyakába vesz egy 50 kg zsákot és azzal guggol!
https://www.youtube.com/watch?v=vH-Wx5ykc_c
Itt van pár jó ötlet. Ha nem vagy perfekt angolos:
Hétfő - csinálj annyit, amennyit bírsz, 1x
Kedd- szünet
Szerda - ellenállással végzett fekvők. Megkéred egy haverod, hogy tartsa nyomás alatt a vállad a fekvőzés alatt. Ezt lehet csinálni gumikötéllel is - ebből 10 ismétlést mond
Csüt - szünet
Péntek - következő rendszer: csinálsz 3 fekvőt, vársz 30 s-ig. Utána megint 3. Ezt annyiszor, ahányszor tudod.
Szom - szünet
Vasárnap - statikus tartások. Legjobb: felnyomod magad pár centire a talajtól, tartod 5 secig. Felnyomod magad "középtávig", ott is 5 secig tartod. Aztán teljesen kinyújtod a karod, ott is 5 secig.
Még emellé ajánlom azt, amit én szoktam: piramis fekvők. Csinálsz 1 fekvőt, felülsz, csinálsz egy "vállnyomást". Aztán 2 fekvő, 2 vállnyomás...mondjuk 8-10-ig, aztán meg visszaszámolsz. Mint így:
https://www.youtube.com/watch?v=vgDK4flYaOM
Csak mondják is, hogy nyújts le rendesen. Tricepszet, mellet, csuklót, vállat és bicepszet is nyújtani kell.
Azért szerintem nem minden börtön van így, de ebbe hadd ne menjünk már bele mert őszintén szólva fogalmam nincs hogy milyenek a börtönök felszereltségei...:D
Montez, az nem neked szántam, meg úgy senkinek sem csak úgy írtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!