Írnátok lánynak valami edzéstervet neten nem igazán találok?
Addig oké, hogy minden gyakorlatból menjen három vagy négy sorozat, de az ismétlésszámot nem tudjuk megmondani. annyit kell csinálni amennyi megy. Ez minden gyakorlatnál más szám lesz, mert lehet hogy húzódzkodni egyet sem tudsz, guggolni meg ötvenet. (Nyilván ezért használunk gépeket és súlyokat.)
A húzódzkodó mozdulatot megkönnyítjük csigás lehúzással, a guggolást meg megnehezítjük súllyal, hogy mondjuk mindkettőből tízet tudjunk csinálni.
Egyébként ugyanez az értelme a fegyencedzésnek is, aminél a könnyített fekvőtámasztól eljuthatsz az egykezes fekvőig.
Nem tudom, hogy miért ódzkodsz tőle, amikor pont ezek az otthon végezhető gyakorlatok vannak benne.
Na mindegy...
Az nőknél már elég szép teljesítmény!
A probléma ugye az hogy a 8-12 ismétlésszám a legoptimálisabb ha az izmosodás a cél.
A negyven az már inkább az állóképességed fejleszti!
Ezért kéne nehezíteni a gyakorlatot...
Mondjuk azt mondtad, hogy olvastad a könyvet, amit ajánlottam neked. De ezek szerint nem elég figyelmesen...
A teljes fekvőtámaszt öt lépésben lehet nehezíteni;
- fekvőtámasz szűk kéztartással
- felemás fekvőtámasz labdával
- fél egykezes fekvőtámasz
- emelőkaros fekvőtámasz labdával
- egykezes fekvőtámasz
Felteszed a lábadat székre és úgy nyomod így nagyobb a terhelés, vagy szűk fekvő támasz ilyesmik de lehet az ismétlésszám növelés is.
Szerintem hülyeség hogy nem juthat el.. én igaz fiú vagyok de június elején 2-3 szabályos ha ment most meg edzésenként olyan 50-60 szabályosat megcsinálok szóval nem lehetetlen csak akaraterő kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!