Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Írnátok lánynak valami edzéste...

Írnátok lánynak valami edzéstervet neten nem igazán találok?

Figyelt kérdés
nem vagyok kövér csak izmosodni szeretnék olyan tervre gondolok ami itthon végezhető minden eszköz nélkül max egy szék elég hozzá

2014. júl. 1. 14:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Addig oké, hogy minden gyakorlatból menjen három vagy négy sorozat, de az ismétlésszámot nem tudjuk megmondani. annyit kell csinálni amennyi megy. Ez minden gyakorlatnál más szám lesz, mert lehet hogy húzódzkodni egyet sem tudsz, guggolni meg ötvenet. (Nyilván ezért használunk gépeket és súlyokat.)

A húzódzkodó mozdulatot megkönnyítjük csigás lehúzással, a guggolást meg megnehezítjük súllyal, hogy mondjuk mindkettőből tízet tudjunk csinálni.

Egyébként ugyanez az értelme a fegyencedzésnek is, aminél a könnyített fekvőtámasztól eljuthatsz az egykezes fekvőig.

Nem tudom, hogy miért ódzkodsz tőle, amikor pont ezek az otthon végezhető gyakorlatok vannak benne.

Na mindegy...

2014. júl. 1. 14:58
 12/22 anonim ***** válasza:
ha az elején 2-3 fekvőt csinálsz körönként és a többi gyakorlatnál kicsit meg erősődsz utána menni fog a körönként 10 fekvő maximum 2 héten belül
2014. júl. 1. 15:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Az lehet, de egy átlagos lány egy év alatt sem jut el olyan szintre, hogy háromszor tíz szabályos húzódzkodást megcsináljon.
2014. júl. 1. 15:08
 14/22 A kérdező kommentje:
most olyan 40 szabályos fekvő megy
2014. júl. 1. 15:09
 15/22 anonim ***** válasza:

Az nőknél már elég szép teljesítmény!

A probléma ugye az hogy a 8-12 ismétlésszám a legoptimálisabb ha az izmosodás a cél.

A negyven az már inkább az állóképességed fejleszti!

Ezért kéne nehezíteni a gyakorlatot...

2014. júl. 1. 15:11
 16/22 A kérdező kommentje:
fekvőt hogy lehet?
2014. júl. 1. 15:13
 17/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt mondtad, hogy olvastad a könyvet, amit ajánlottam neked. De ezek szerint nem elég figyelmesen...

A teljes fekvőtámaszt öt lépésben lehet nehezíteni;

- fekvőtámasz szűk kéztartással

- felemás fekvőtámasz labdával

- fél egykezes fekvőtámasz

- emelőkaros fekvőtámasz labdával

- egykezes fekvőtámasz

2014. júl. 1. 15:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Felteszed a lábadat székre és úgy nyomod így nagyobb a terhelés, vagy szűk fekvő támasz ilyesmik de lehet az ismétlésszám növelés is.

Szerintem hülyeség hogy nem juthat el.. én igaz fiú vagyok de június elején 2-3 szabályos ha ment most meg edzésenként olyan 50-60 szabályosat megcsinálok szóval nem lehetetlen csak akaraterő kell hozzá

2014. júl. 1. 15:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Melyik év június elején?
2014. júl. 1. 15:19
 20/22 A kérdező kommentje:
vádlira írna valaki nehéz gyakorlatokat ?
2014. júl. 1. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!