Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Segítene valaki étrend és...

Segítene valaki étrend és edzésterv összehangolásában?

Figyelt kérdés

Májusban kezdtem el konditerembe járni, ahol a teremedző mondta, hogy szívesen készít étrendet és edzéstervet nekem. Edzéstervet csinált, étrendet nem. Az edzésterv is "sablon", semmit nem kérdezett a céljaimról, a jelenlegi szintemről, testsúlyról... stb. Nagyjából a saját szintemre fejlesztettem az edzéstervet az elmúlt hónapban - ezt úgy értem, hogy a kg-okon és az ismétlésszámokon emeltem, mert túl könnyűnek éreztem az ő javaslatait.

Étrendem nincs. Tudom, hogy sokat kell enni, és jó minőségű ételeket.

Amúgy 24 éves lány vagyok, 62 kg és 170 cm. Célom az lenne, hogy fogyjak zsírból, és formásabb, tónusosabb legyek. Kevés izmot szeretnék felszedni.

Ha valaki segítene, szívesen átküldöm a jelenlegi edzéstervem.

Jelenleg kb ezen a képen a 25 %-os hölgy alakjához hasonlítok (kisebb mellel):

[link]

És célom ez lenne:

[link]

Tudom, hogy a legtöbb férfi azt mondaná erre, hogy az első alak a jobb egy nőnek, és túl férfiasak az izmos nők, de kérném, hogy csak az írjon, aki tud segíteni nekem egy étrendben.

Köszönöm!

2014. jún. 28. 15:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!