Ez jó bicepszedzés így? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A bicepszem edzése úgy megy, hogy heti 3-szor (hétfő, szerda, péntek), mivel itthon csinálom, csak egy egykezes súlyzóm van. Valahogy úgy néz ki a dolog, hogy koncentrált bicepszgyakorlatban először 35 ismétlés mindegyik karra, majd 30, végül 25. Kb másfél éve csinálom, akkor mivel elég vékonyka voltam, 4 kg-mal kezdtem, most 9-en van (tudom, nem olyan sok), mióta elkezdtem, nőtt a bicepszem, láthatóan is. Jó ez így izomnövelésre, vagy még nagyobb súly kéne kevesebb ismétlésszámmal?
2014. jún. 27. 16:15
11/12 anonim válasza:
Azért kissé csalódtam benned. Persze pozitív értelemben. :) Azt hittem, hogy egy karra gyúrós "testépítőt" meg tudok interjúvolni, de te ezek szerint nem vagy olyan.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát nem egészen. Fekvőből széleset és szűket egyaránt csinálok, valamint hasra szoktam még edzeni, de tervezem a guggolást is.
2014. jún. 27. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!