Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő egy ilyen formát...

Mennyi idő egy ilyen formát elérni?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 24. 13:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
vagy ha van internethozzáférésed
2014. jún. 25. 00:58
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
internet hozza feres...Ha elromlik a kocsid akkor mert viszed szerelohoz? A te kocsid javitasarol is biztosan vannak fent infok.Vagy ha elmegy a villany,esetleg csorepedes van nalatok.Mert hivsz szerelot? ineterneten fent van minden nemde?
2014. jún. 25. 11:20
 13/16 anonim ***** válasza:
De teljesen igazad van. de azért mégse..
2014. jún. 26. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Mikor elkezdtem edzni jopar eve ezelot mar akkor is volt internet,akkor is olvasgattam....Megis megkellet ertenem es megkellet tapasztalon,hogy mi hogyan mukodik a gyakorlatban is..Lehet akkor ugyetlen vagyok:)
2014. jún. 26. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze ez is igaz. De jó alap a net. :D
2014. jún. 30. 13:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Rákerestem direkt ilysemi kérdésekre, mert érdekelt mennyi idő alatt lehet kb. milyen formát elérni... de engem meglep amit mondtok, sztem túloztok, bár ti jobban benne vagytok a dologba mint én... de, szerintem ezt nem lehet 2 év alatt elérni. Az első azt mondta, hogy 4 év, szerintem az már közel jár, de erre meg azt mondta egyikőtök, hogy az már genetikai max.-hoz közeli idő... 4 év alatt el lehetne érni a genetikai max.-ot??? Tehát mondjuk naturálba 5-10%-os testzsíron el lehet érni, hogy mondjuk egy 180cm magas ember 100 kiló tömény izom legyen? mindezt 4-5 év alatt? Jó oké, elég hamar fel lehet lépni mondjuk 60 kilóról (ezen a testzsírszázalékon az átlagos) 70-re. de utána egyre jobban lassul. Nem hiszem, hogy valaki elkezd gyúrni, egy kb. átlag szinte, erre 4 év után szinte olyan szintre ér, hogy kb. nincs hova, mert már közel a genetikai max. Oké, tényleg nem ismerem a gyúrást... de ha elkezd valaki mondjuk futni 12 évesen (azt jobban ismerem) átlag szinten van, akkor egy jó fejlődéssel is jó ha 24 éves korára ki tudja max.-olni magát. És még 22-ről 23-ra is sokat fejlődsz. Oké ehhez hozzájárul az is, hogy korán, fiatalon kezded, ha 20 évesen kezded nyilván gyorsabb, de ennyi idősen egy azonos szinten is min 6-7 év után tudja kimaxolni magát, ami lehet ink. 8 vagy esetleg 9, amire tényleg teljesen kicsiszolja magát. Szóval szerintem ez kevés, a formát meg kb. 3 év ha nagyon jól csinálod, de ez elhúzódhat 3,5-4 évre is. De 3 évnél hamarabb max. akkor lehet megcsinálni ha jó alapról indul az ember.
2015. júl. 4. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!