Lehetséges ilyen formát elérni naturálban?
Mindkettő hölgyemény kb. 3 éve foglalkozik testépítéssel, lehetséges hogy naturálban érték el ezt a változást?
a legkisebb fejlődés a másodiké de egy év alatt az sem gyenge.
a többi az tuti nem naturál.
Az első két képen szereplő, és a második két képen szereplő csaj ugyanaz. Azt hozzá kell tenni, hogy tudtommal mindketten elég alacsonyak, és valószínűleg mezomorfok, tehát jó a genetikájuk. Ugye a képek nem teljesen adják vissza, milyen lehet élőben, de a képek alapján szerintem az első adag még csakcsak (ahogy dirtboy mondja a második már inkább), viszont a második hölgy már nemigen érhető el, pláne nem 3 év alatt.
Aztán kitudja.
akkor ez elég érdekes mert az első linkben lévő csaj tricepsze nem tudom hogy tudod így elbújni a második linken lévő képnél.
/tudom hogy a második linkben lévő képek egyike sem tricepsz póz de akkor is látszódni kéne kicsit,ahogy fogja a haját se válla se tricepsze/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!