A huzozdkodastol lehet jobban eres lenni?
Figyelt kérdés
a kezemen van mar ér de en tobbet akarok2014. jún. 23. 13:06
1/7 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy zsíros:D
2/7 A kérdező kommentje:
de hogyha van rajtam ér akkor lehet több is nem?
2014. jún. 23. 13:21
3/7 anonim válasza:
Több eret még egy sebész se fog neked csinálni.
5/7 anonim válasza:
Kevés zsírnak kell rajtad lenni, akkor kijön az ér. Ismerek olyat akin szinte semmi izom nincs de eres, mert olyan vékony az illető.
6/7 anonim válasza:
"de hogyha van rajtam ér akkor lehet több is nem" De ez az állítás olyan nekem, mintha több eret szeretne magának "növeszteni", ami (a tudásom szerint :D) lehetetlen.
Ha viszont arra gondol, hogy miért nem látszik a többi ér is, csak mondjuk a vastagabb erek, az a testzsírszázalék miatt van, de ezt már az első is leírta. (edzés közben meg azért tünhet fel több ér, mert ilyenkor több oxigént és vért szállítanak, kitágulnak, vastagabbak lesznek)
7/7 anonim válasza:
Több ér nem lesz rajtad, mert nem képződik új, csak a meglévőek látszódhatnak jobban ha kevés a testzsír%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!