Tényleg az erőlködéstől duzzadnak meg az ember erei? PL: súlyzózás, hasprés stb.
Figyelt kérdés
Mivel vékony vagyok ezért egy kicsit edzeni akarok és attól tartok hogy az ereim nagyon megduzzadnak az pedig nagyon csúnya. Vagy van más lehetőség hogy az ereim ne legyenek ilyen láthatóak ?2014. jún. 20. 19:25
1/4 anonim válasza:
csúnya?? én örülök ha kint vannak.
amúgy igen attól duzzadnak meg mert több vért szállítanak.
2/4 anonim válasza:
Én pedig az eres kart tartom férfiasnak, keménynek. De nem mindegy, hogy egy 50 kilós kisgyereken vannak erek vagy egy 45-50-es szálkás karon. :)
Egyébként pedig tömegnövelő étrend kell, így tudsz izmosodni és zsír is megy majd rád, kevésbé fog látszódni az ér.
3/4 anonim válasza:
Nem feltétlen!
Lehet valaki alkatilag is ilyen. Vagyha kevés a testzsírja az erei jobban látszanak. Én lány létemre nagyon eres vagyok. A kezem is nagyon durván. Sosem erőlködtem, nem mozgattam meg nagyobb súlyokat. Azóta látszanak igazán mióta lement a testzsírszázalékom 13% alá.
4/4 anonim válasza:
Nyilván ez függ a testzsír%-tól is. Ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!