Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a túrót csináljak?

Mi a túrót csináljak?

Figyelt kérdés

Vannak olyan napok amikor semmit nem érzek. Nehéz emelni a súlyt de mivel inkább a szabályosságra megyek mint arra, hogy erölködve, megfeszülve kissé szabálytalanul végezzem a gyakorlatot, néha úgy érzem mint ha nem történne semmi.

Ma is vállaztam. Mellről nyomást csináltam 3 széria 3x4x3+1 baromi lassú koncentrált nyomás. Csak 2x tudtam megcsinálni az ismétlést. Mármint kinyomtam 3at utána 1et lassan utána megint 3at és 1 lassú mert baromira fájt, de mégsem durrant be !!!

Mit csináljak ?

Én arra gondoltam, hogy a mostani súlyokat hagyom. Nem emelek rajta, kívéve amit úgy érzek. Mert szerintem azért nem égek be edzés után, azért nincs izomlázam mert nem a megfelelő ismétlésszámot csinálom mivel "túl nagy" a súly.

Ez lehetséges ?

2014. jún. 19. 21:08
 1/4 anonim válasza:
verd a valagad a küszöbbe
2014. jún. 19. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:
oohh hogy te milyen értelmes vagy!
2014. jún. 19. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy néz ki a váll edzésed?

Hogy érted hogy fájt? Elfáradtál már és azért, vagy az izület?

2014. jún. 20. 07:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Oké leírom, hogy tegnap mit csináltam és azt is,hogy mit szoktam.

Tegnap:

Mellről nyomás 3x 4x3+1baromi lassú koncentrált ismétlés

Oldalra emelés vetkőző sorozatban 3x15 +5 súly csökkentve

Fordított tárogatás 3x15

Régen is ezt csináltam csak ott gépen nyomtam a fejfölé nyomást, és nagyon magas ismétlésszámmal dolgoztam 15< de inkább 20.

A mellről nyomásnál azt érzem, hogy baromira fáj de nem ég. Na jó lehet, hogy ég de van benne egy rossz "nem tudom kinyomni" érzés is. Olyan kellemetlen, mintha már ki akarna a vállam ugrani a helyéről.

Eddig a válledzéssel nem volt ilyen probléma.

Mindig bedurrant, persze mire hazaértem elmúlt, és másnap már alig éreztem azt a jól eső izomlázat :(

A mell-kar napokat talán ezért szeretem a legjobban mert ott garantált a bedurranás.

2014. jún. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!