Túrót hogy tehetem ehetőbbé?
Este lassú felszívódásunak túrót eszek,de kicsit ehetetlen,van valami módszer a finomabbá tételére?
cukorral meg hasonló cukros sz**al nem akarom elrontani.
Én eterittel édesítem állandóan, de mehet helyette bármilyen természetes édesítő is. Nagyon jó proteinporral, kakaóporral összekeverve, ha kicsit mérgezni akarod magad, akkor vanília aroma is mehet (mindez külön :D). Esetleg valamilyen alacsony cukortartalmú gyümölcs, mint pl. az eper vagy a ribizli. Hogy "krémtúrósabb" legyen, adj hozzá joghurtot.
Ha pedig a sós ízt jobban szereted, akkor körözött, vagy csak simán tejföllel és sóval kikeverve, amihez adhatsz bármilyen fűszert, földséget.
Kedves,Mme Chauchat!
Ők legalább megpróbálnák segíteni,és használható válaszokat adnak,nem úgy mint te.("főzz pálinkát belőle")
Szívesen meghallgatnám a te véleményedet is,amennyiben képes vagy leírni normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!