Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 16 éves vagyok és úgy érzem...

Bandino kérdése:

16 éves vagyok és úgy érzem el kéne kezdenem szálkásítanom. Valami edzéstervet kaphatok?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. 175 cm és 60kg. A teljes testemet szeretném, semmi étrend kiegészítő és csakis OTTHON. Naponta 3-4km- t futok. Nem linkeket szeretnék hanem komplett edzéstervet

2014. jún. 18. 15:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60kg-al mit akarsz szálkásítani?
2014. jún. 18. 15:13
 2/15 anonim ***** válasza:
A komplett személyre szabott edzésterveket PÉNZÉRT tudod megvásárolni személyi edzőtől. Ha nem elég neked a link, akkor egy barom vagy. Meg különben is, mire akarsz szálkásítani? A 60 kilódra?
2014. jún. 18. 15:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Nincs rajtad izom így nincs mit szálkásítani sem. Szálkásító edzésterv sincs. Az viszont miért baj ha belinkelnek neked egy edzéstervet vagy egy alapismereteket, nyilván nem azért csinálják mert ki akarnak baszni veled hanem azért hogy ne kelljen ide is leírni azt ami ott már megvan, de ez inkább az önállóság hiányának tűnik hogy ha egy linken több információ van akkor félsz hogy nem a megfelelőt ragadod ki belőle és inkább azt várod hogy mindent eléd tegyenek.
2014. jún. 18. 15:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Jó akkor küldjetek linkeket
2014. jún. 18. 15:21
 5/15 anonim ***** válasza:
De ugye érted, hogy szálkásító EDZÉSTERV nincs? :D
2014. jún. 18. 15:22
 6/15 anonim ***** válasza:
inkább kezdj el kondizni szerintem.
2014. jún. 18. 15:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Hátha elolvasod: [link]
2014. jún. 18. 15:25
 8/15 anonim ***** válasza:
olvasd el az imént linkelt könyvet, majd body.builder-en a cikkek közt az alapismereteket, abban kezdő edzéstervet is fogsz találni.
2014. jún. 18. 15:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintetek ha egy linket nem hajlandó (vagy csak nagy nehezen) elfogadni, akkor egy könyvet hogy fog elolvasni? :)

És igen, kérdező: 60ról mennyire akarsz szálkásítani? 50-re? Ha van egy nagyon pici, minimális izmod, az is el fog úgy veszni a végére.

Mert olyan nincs hogy csak zsírból fogy az ember, menni fog le egy minimális izomból is.

2014. jún. 18. 15:35
 10/15 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom a linkekkel csak már annyi mindent elolvastam és mindenhol más. És ezt a könyvet már elolvastam. Azért szeretnék egy komplett edzéstervet
2014. jún. 18. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!