Valaki karra egy jó edzéstervet tudna írni? részletek lent
Figyelt kérdés
már lassan 2 éve edzek 180 cm 82 kg vagyok 40 kar
viszont a karom már kb 1 éve nem nőtt semmit
nem tudom mit csinálok rosszul segítsetek
kajálás jó
2014. jún. 13. 21:30
2/2 anonim válasza:
Naturálban kb 40-45 közötti karméretek vannak, és jól írta az első: nem nő a végtelenségig.
Eleve az baromság, hogy 1 jó edzéstervben gondolkozol. Változatos edzések kellenek. Én minden edzésen mást végzek karra, variálom a gyakorlatokat, a gyakorlatok sorrendjét is, vagy pl egyszer sima sorozatokat nyomva megy előbb a bicepsz 3 gyakorlattal, majd utána a tricepsz, másik edzésen pedig szuperszettben leedzem a bicepszet és a tricepszet együtt.
Most még azt is csinálom, hogy pl mell után nyomok 1 tricepszgyakorlatot, hát után egy bicepszgyakorlatot és van külön egy erős kar nap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!