Mi az oka, hogy Arnold Schwarzenegger mémg mindíg él, és jó formában van, mikor fital korába, sz. Rrá szteroidozta magát? Hogy nem halt már meg? Mikor 5 éve alatt tönkre mennek a szteroidtól sokan?
Vince Taylor profi testépítő állítólag leszarta/leszarja a kajálást és közben mr olympiára is eljutott, még ha nem is top-ba. Bár én ezt nem akarom elhinni, hogy ilyen szintig lehet jutni csak genetikával és cuccal. Szerintem valamiért hazudott részben vagy egészben.
Nyilvan nem szarta le amikor keszult versenyre,tokfozelekbol meg soletbol nemtud a cucc sem beepiteni semmit. Inkabb arra gondol szerintem,hogy nem nezte a mennyisegeket,esetleg zsirosabb hust evett sultkrumplival stb.
Arnoldos kerdesre valaszolva: Genetika. Primobolant nyomott dianabollal aminek a hatoanyaga methandienone,ami ugyanaz mint a ciganykox gunymnevet viselo danabol. Mellesleg sok egyeb taplalkozasi okossag van,amit az ember hasznalhat az egeszsegenek megorzese retdekeben.
Szövegértéssel itt nálad van a baj, amit beidéztem egy tök olyan hangvételű részlet, amivel Arnoldot azért emeled vele bárki más fölé, mert ő úm. többet dolgozott, és kevesebbet koxolt a maiaknál. Idézem még egyszer:
"ő nem csak a cucc miatt volt izmos hanem, mert rendesen elvégezte a munkát emellé." lol ezt még mindig nem bírom feldolgozni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!