Milyen nehéz egy ilyen izomzatot összehozni? Video
18 éves vagyok 1 éve kondizok 183cm-(65 voltam 1 éve)75kg vagyok most.
A célom egy Arnoldhoz hasonló izomzat,nem olyan mint Jay Cutler vagy a mai testépítők.Nekem az már kicsit túl durva.
Egyszer úgy szeretnék kinézni mint ez a srác a videóban.
link.: https://www.youtube.com/watch?v=yJrkUBQvkOY
Ilyen formát nem lehet szteroid nélkül elérni,még ha nagyon jó genetikád van akkor sem?
Mennyi idő lenne és heti hány edzés kell hozzá? (most heti 3-4x edzek)
Előre is köszönöm a segítséget!
"A célom egy Arnoldhoz hasonló izomzat"
Arnold nem volt naturál, olyan testet naturálban nem igen tudsz összehozni.
három megoldás létezik erre
1.
először is olvasol rengeteget a témában, összeállítasz magadnak egy személyedre szabottan tökéletes étrendet, és tökéletes edzésprogramot, szépen tudatosan, rendszeresen edzel, 2-3 év alatt elérhetsz egy olyan formát, amivel indulhatsz egy egy natural versenyen. Közben, ha van egy kis szerencséd, még néhány hasznos ismerősre is szert tehetsz, ha sokat foglalkozol a témával...
Esetleg indítasz egy blogot, ahol nyomon követhető a fejlődésed, lehetnek rajongóid, olvasóid, és felfigyelnek rád éppen a magyar piacra betörő cégek, és ellátnak mindenféle hasznos cuccossal, meghívnak rendezvényekre stb stb pl ez a kiscsóka:
Nos ezen a ponton, ha megfelelő ismerősökre teszel szert, esetleg helyezést érsz el egy két amatőr főleg natural versenyen, akkor van rá reális esélyed, hogy valamely hazánkban nevesebb kiegészítő, vagy sportszergyár felkaroljon, szponzoráljon... ebben az esetben lehetőséged lesz, profi orvosi háttérrel elkezdeni egy teljesen legális, ám de mégis szteroidokkal teli edzésbe és innentől számítva 3-4-5 év alatt nézhetsz ki úgy mint Arni fénykorában. Persze csak ha a genetikád engedi.
2.
gazdag szülők piciny gyermeke vagy, vagy neked van olyan munkád, amivel rengeteg pénzhez juthatsz, így meg tudod magadnak vásárolni, a már említett orvosi hátteret és így relatíve biztonságosan de megnőhetsz szép nagyra.
3.
miután utánajársz töviről hegyére mindennek a témában, elkezdesz illegálisan vásárolt szteroidokkal gyúrni, közben reménykedsz, hogy nem valami hamis vackot tömsz magadba, a folyamatos kockázatot mérlegelve, hogy leáll a veséd, tönkre megy a májad, impotens leszel stb stb, és ha szerencséd van, akkor talán eléred Arnold fizikumának a töredékét, mielőtt a szervezeted bemondja az unalmast, és úgy jársz, mint egy volt munkatársam, aki 3hónap alatt kórházban adott le 40 kg izmot mert teljesen szétomlott a hormonháztartása...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Külön kiemelném az 5# válaszolót! Nincsenek gazdag szüleim szval marad az első,csak az a baj hogy egyetemre megyek és nemtudom mennyi időm lenne ilyen blogot írni meg minden.(Amúgy ez a tagot,akit linkeltél nem tudom miért kedvelik olyan sokan,amikor a formája nem egy nagy cucc,84kg de én 75kg-al jobban nézek ki,szerintem :) )
Ilyen formát nem lehet naturálon elérni,és nem csak azért,mert szálkás. A tömege is jócskán túl van a naturál határokon. A te 183 centidhez genetikától függően 80-85 kg kilóra számíthatsz,relatíve szálkásan,zsírosan max 90.
Ha a kaja és edzés is 100%,akkor 3-4 év alatt elérheted a határaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!