Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő összehozni ezt ami...

Mennyi idő összehozni ezt ami a képeken van?

Figyelt kérdés

Üdv !

Az érdekelne mennyi idő összehozni egy bizonyos testet ?

173-174 magas emberkének és sportos alkattal.

[link]

A válasz pl így legyen :

2. Kép : 7 hónap stb..

Maga az izomtömeg érdekel, mennyi idő felszedni, kb ilyen kinézetre, ha minden tökéletes és természetesen utánna jönne a 2 hónap szálkásító diéta - 6-8kg lemegy ha nagyon zsíros lettél tömegelés után.

Válaszokat köszönöm, a zöld kezek mennek !

2014. márc. 7. 13:29
 1/6 Valter6672 ***** válasza:
1év 5nap 12óra 25másodperc. Mégis honnan tudjuk? Egy 140 kilós embernek nyilván több, mint egy szálkás 50 kilós kis cingárnak...magamat elnézve olyan másfél év alatt meglenne, persze ha minden tökéletes.
2014. márc. 7. 13:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Oda volt írva, hogy 173-174cm magas sportos emberkének.

Jelenlegi súlyom 66-68kg sportos alkat, tömör izmokkal.

Egy kb érdekelne pl : 1. Kép 5-6 hónap ilyensmi. Nem pontos választ kértem.

2014. márc. 7. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen magassággal és testsúllyal akkor kb olyan lehetsz most mint az első kép. A 3as kép az még plussz 10 kiló izom. 1-2 év.
2014. márc. 7. 14:05
 4/6 Valter6672 ***** válasza:
Genetikától is függ, ami azért nem elhanyagolható. Kezdj el edzeni, aztán mond meg menyi idő alatt sikerült elérni ^^ Én 1 évet azért mondanék rá.
2014. márc. 7. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
3as képen látszik, hogy bedurrant állapotban van, szóval az annyira nem mérvadó. Rakj fel egy képet, úgy könnyebb megmondani, hogy mennyi kell még hozzá :)
2014. márc. 7. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Több év, én azt mondanám kb. 3 év
2014. márc. 7. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!