Mennyi idő összehozni ezt ami a képeken van?
Figyelt kérdés
Üdv !
Az érdekelne mennyi idő összehozni egy bizonyos testet ?
173-174 magas emberkének és sportos alkattal.
A válasz pl így legyen :
2. Kép : 7 hónap stb..
Maga az izomtömeg érdekel, mennyi idő felszedni, kb ilyen kinézetre, ha minden tökéletes és természetesen utánna jönne a 2 hónap szálkásító diéta - 6-8kg lemegy ha nagyon zsíros lettél tömegelés után.
Válaszokat köszönöm, a zöld kezek mennek !
2014. márc. 7. 13:29
1/6 Valter6672 válasza:
1év 5nap 12óra 25másodperc. Mégis honnan tudjuk? Egy 140 kilós embernek nyilván több, mint egy szálkás 50 kilós kis cingárnak...magamat elnézve olyan másfél év alatt meglenne, persze ha minden tökéletes.
2/6 A kérdező kommentje:
Oda volt írva, hogy 173-174cm magas sportos emberkének.
Jelenlegi súlyom 66-68kg sportos alkat, tömör izmokkal.
Egy kb érdekelne pl : 1. Kép 5-6 hónap ilyensmi. Nem pontos választ kértem.
2014. márc. 7. 13:47
3/6 anonim válasza:
Ilyen magassággal és testsúllyal akkor kb olyan lehetsz most mint az első kép. A 3as kép az még plussz 10 kiló izom. 1-2 év.
4/6 Valter6672 válasza:
Genetikától is függ, ami azért nem elhanyagolható. Kezdj el edzeni, aztán mond meg menyi idő alatt sikerült elérni ^^ Én 1 évet azért mondanék rá.
5/6 anonim válasza:
3as képen látszik, hogy bedurrant állapotban van, szóval az annyira nem mérvadó. Rakj fel egy képet, úgy könnyebb megmondani, hogy mennyi kell még hozzá :)
6/6 anonim válasza:
Több év, én azt mondanám kb. 3 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!