Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen nagy csuklyás izmokat...

Ilyen nagy csuklyás izmokat összehozni?

Figyelt kérdés

Üdv !

Hogyan lehet ennyire durva csukláyásizomkat összehozni ?

1 éve edzek, keményen, mindenem jól fejlődik a csuklyás izmom is de ennyire azért nem...

Ez genetika, vagy valahogy meglehet jobban dolgoztatni.

Eddig mindig vállvonogatást csináltam csuklyára, meg 1-1 hátgyakorlatnál dolgozik. De ennyi.

Ilyen csuklyákat nem nagyon láttam a terembe senkinek, pedig vannak ott kis Schwarzeneggerek is.

[link]

2014. febr. 11. 21:41
 1/1 Sowilo ***** válasza:

Nyilván genetika is van a dologban, meg elképzelhető, hogy anyag is. De főként kemény edzés és jó étrend.

A vállvonogatást ha pl rúddal csinálod, akkor utána ne állj meg, csinálhatod kézi súlyzóval is, körkörös mozdulatokkal. Utána én még szoktam csinálni döntött padon hason fekvésben is előre emelést rúddal. Így minden részét megedzed.

2014. febr. 11. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!