Devecsery ezt a "szerencsétlen" golt hogyan tudta összehozni?
Segítsetek már. Én nem vagyok nagy fociszakértő, de ilyen öngólt sohasem csinálnék. Mit akart csinálni amit elrontott a szegény magyar védő?
Itt [link] 6:40-nél gyakorlatilag egy keresztlabdát, miután elhagyta a kapunkat oldalról Devecsery befejelte a kapunkba.
Barátommal vitáztunk hosszasan ezen és még most sem tudjuk mit rontott el a védőnk.
1 - Szerintem az utána érkező holland elől akarta elfejelni és annyi technikai érzéke sem volt, hogy lekezelje így nem el a kaputól, hanem vagy ki akarta fejelni vagy a kapusnak akarta. Szerintem nem akart szögletet és a kapusnak sem akarta fejelni mert az hazadás, ha jól tudom ? Vagy nem bízott benne ha testére fejeli elkapja-e, így gyakorlatilag pont a biztonságos középhelyre fejelte, ahol biztos nem megy ki és nem védi a kapus sem
2 - Barátom szerint nagyon gólt akartak szerezni és annyira akarták, hogy a magyar bajnokikhoz képest nagy iramban elnézte a kaput, azt hitte a holland kapu.
Mi lehet a valóság? Hogyan lehetne elkerülniük ezt a focistáknak?
1- Szerintem is haza akarta adni kapusnak, mert elég "lágy" fejes volt, és nem hazaadás mivel fejjel ill. mellel hazaadni szabályos.
2- Már megbocsájts, de ez úgy hülyeség ahogy van.:D
Ha kapsz egy dolgozatot ami miatt nagyon izgulsz, akkor a nyomás miatt te osztályzod le a tanár helyett?:D
" - Ádám! Adom haza!
- Tök fsza vagy, Szilárd, de pár méterrel arrébb tartózkodom..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!