Hogy lehet a leghatásosabban fogyni combból? Milyen gyakorlatok vannak rá? Sajnos elég szerencsétlen alakkal áldottak meg.
nincs helyi zsírégetés,soha nem is volt
szálkásító diéta legyen és heti 3-4x aerob mozgás legyen.
egész testről fogsz fogyni.
Figyelj rám jól. 3 hónap alatt olyan feneked és combod lesz, hogy sírni fogsz örömödben a tükörben ahányszor belenézel. Ráadásul erős hátad is lesz, és mindezt egyetlen gyakorlattal. a gugolással. Kérlek linkeld azt az oldalt, aki ezt ellenezte... Személyes tapasztalat!!!!! Nagyon fontos viszont, hogy szabályosan csináld, mert ha nem azt teszed, ártasz az ízületeidnek. Egy kicsit kilépsz, legyen egy 30-40 centi a lábad közötti táv, a sarkad nem emeled fel a földről!!!! Annyira mész le csak, amíg érzed, hogy dolgozik az izom. Nem ülsz le úgymond, nem pihensz meg mikor lent vagy. 4 szériát csinálsz, ami azt jelenti, hogy négyszer gugolsz. pl 30at gugolsz, megpihensz... (30 másodperc) utána 20at gugolsz, megint megpihensz... utána 15, majd 10.... Úgy oszd be, hogy oda kell baszni az izomnak, hogy fejlődjön, erősödjön!!!! addig nyomod, amig birod, s még 3-at! másnap pihensz
és nem dolgozol rá az izomlázra,
de amint elmult, azonnal tolod a következő szériát.
Ugy lenne helyes, hogy edzőteremben nyakad mögé veszed a hosszú rudat, és növeled a sujt a szériában... Erősíti a hátad,a lábad, kerekitti a popsit, égeti a zsírt. Igy 100% az eredmény, örökre hálás leszel, ha adsz egy esélyt magadnak.... A fejben dől el egyébként... Kitartást!!!
Köszönöm a válaszokat!első válaszolónak itt a kép : [link]
kb ilyesmi, és bocsi a gagyi képért .. :)
Az oldalt amin most már tudom hogy téves infó volt, sajnos nem tudom belinkelni ..nem találom még régebben láttam:/
De az volt a mondandójának a lényege hogy ,,guggolással CSAK izmosítani lehet a combot így még ,erősebb' '' lesz...
És a futást ajánljátok ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!